très intéressant!!

Pris attrayant, rapidité de livraison !!

goede chat en hulpvaardig en commercieel ingesteld bedrijf ,snelle levering.

positieve ervaring.

livraison super rapide

livraison super rapide

Tres bonne

Livraison dès le lendemain

Snel geleverd, goed product

zie hieronder

Zoals altijd stipte en snelle levering.

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen!

Rapide

Commande faite l'avant midi, livraison le lendemain avant midi, plus rapide que ça je ne trouve pas. Tarifs légèrement plus bas que les autres.

Positieve ervaring, goede begeleiding

Prima begeleiding en vlotte communicatie in de zoektocht naar een pakje dat was geleverd op een fout adres.

lage prijzen, vlotte levering

ik koop regelmatig bij viata en ben heel tevreden, zeer lage prijzen en een vlotte levering

Prettige snelle vriendelijke service

Vriendelijkheid, prettige wijze verwerking

Op tijd en juiste uur

Netjes verpakt

Goede snelle levering.

Goede service met mooie kortingen helemaal tevreden.

Zoals beloofd!

Vlot!

snel en correct

Vandaag bestellen en morgen in de bus aan zeer aantrekkelijke prijzen.

très bien

Bonjour, j'ai juste eu qqs retards de livraisons avec le livreur DPD, mon colis partait de Belgique, passait inutilement, par un dépot en Hollande pour finalement etre livré en retard chez moi en Belgique...

Goede service en vlugge levering

steeds een correcte afhandeling en vlugge levering

Super goed !

Zeer vlotte levering, ruim assortiment !

vlug en goed

Alles prima verlopen

Makkelijk en vlot kunnen bestellen met een gepersonaliseerd kaartje bij de bestelling, altijd leuk.

Ik ben zeer tevreden over de snelle service! De prijzen vallen erg mee! Ik zal meer bestellen!

Makkelijk en handig!

Snelle levering!

Super snelle levering

Snelle levering en correcte prijs!

vlotte levering & goed aanbod

vlotte levering & goed aanbod

Vlot

Vlotte bestelling en snel geleverd.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.