Ging heel vlot

Het was heel makkelijk om de bestelling te maken. Alles is goed aangekomen.

Alles ok geleverd

Bonne

Très très bon service

Service impeccable

Cela fait 2 fois que je commande des produits via VIATA et outre proposer un meilleur prix que la concurrence, le service est impeccable. Livraison le lendemain comme promis et sympathie et dévouement de l'équipe derrière! Top!

Ruim assortiment, mooie acties, zeer snelle levering en heel goed verpakt.

Snel en juiste bestelling.

Meestal de goedkoopste

Jammer dat de leveringen niet altijd even snel geleverd worden.

Uitstekende bezorging

Bezorging altijd vermeld zoals op website, en

toujours sans reproche

relationnel toujours impeccable

goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering, ik ben zeer tevreden.

Goede Firma

ik ben zeer tevreden van de firma Viata, goede leveringen en snelle leveringen en betaalbaar.

In een woord: PERFECT

Ik bestel al vrij lang regelmatig verschillende artikelen, die ALTIJD in Nederland keurig en op tijd worden geleverd door de meeste koeriers, Alleen met DHL-Parcel vaak problemen en er wordt ook nauwelijks iets aan gedaan indien men een melding doorgeeft. Ik adviseer zakenmensen ook heel duidelijk goed na te denken, wie de koerier is of zal worden. Bij een verwachte levering door DHL kreeg ik een e-mail, dat ik NIET THUIS zou zijn geweest, terwijl ik heerlijk buiten in het zonnetje heb gezeten, naast de brievenbus. Hoezo liegen.......

Snel, eerlijk en correcte afhandeling wanneer het eens misloopt

Mijn pakje van Viata was niet geleverd. Na een controle van de track&trace besloot ik hen te contacteren. Er werd nog vrij laat een berichtje terug gestuurd dat dit zou opgevolgd worden. De dag erna wist men van DPD dat het pakketje misschien verloren zou gegaan zijn. Daarop heeft Viata onmiddellijk, zonder te wachten op het resultaat van de zoektocht, een nieuw pakje gestuurd om hun klant niet tot onlast te zijn. Een dergelijke empathie voor de klant zie je niet vaak. Ik bestel 100X liever bij een winkel die een probleem correct afhandelt dan een waar het (nog) niet is misgelopen!

Rapide et pas cher

Super je recommande ce site facile et rapide et bon prix

Super service !

Steeds vlugge , correcte levering ! Ook de lage prijs is mooi meegenomen .

ruime online keuze aanbod, verwerking bestelling en levering zeer goed

ruime online keuze aanbod, interessante prijs voor producten die anders duurder zijn dan bij de apotheek in mijn buurt, vooral wat betreft aanbod mbt o.a. wondzorg

Bij enkele vraagjes direct geholpen. Vandaag besteld, morgen geleverd. Ze hebben aan mij een vaste klant!

BI OMEGA Labo Biotics

Très bon produit conseillé par médecin. Indisponible sur divers sites ou chez mon pharmacien. Proposé chez Viata à un très bon prix. Envoi rapide. Aucun problème : je reviendrai ;-)

Duidelijke site, snelle levering

Site pas ontdekt, meteen uitgeprobeerd omwille van de boodschap voor 19u besteld, volgende dag in huis. En ja hoor! Dit was ook zo! Snelle service, goedkopere producten dan bij de buurtapotheker.

Tout comme promis

Service tiptop

vandaag besteld, morgen geleverd, top

Ma commande ne correspond pas avec les articles commandés

- je commande un produit et on m'envoie un produit similaire (le nouveau Sassi est inférieur à l'ancien produit, autre formule etc.). Je désire avoir le produit que j'ai commandé sur le site et pas un autre. - un produit n'est pas propre à l'intérieur du grand carton. J'estime que au moins ... (Mannavital Platinum Magnesium) - retard de livraison: plusieurs jours!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très bonne Pharmacie en ligne , très bon prix avec livraison assez rapide Merci

Jusqu'à ce jour je ne connaissais pas Viata,be ,j avais besoin d'un médicament homéopathique que je ne trouvais pas dans les Pharmacies de France j'ai donc cherché sur le Net et je suis ravie d'avoir pu trouver ce que je cherchais .

alles zeer netjes in orde

een voorbeeld voor de andere online winkels hier ga ik zeker nog bestellen.

Parfait ! Très bons conseils, envoi rapide

Je suis très satisfaite, produits de qualité et moins chers, envoi rapide

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.