Zeer goed.

Zoals gevraagd.

commande

commande arrivée dans les temps, aucuns problémes

Alles prima in orde en snel geleverd!

De website is heel duidelijk en ze hebben veel keuze. Het enige puntje van kritiek dat ik kan geven is dat de bevestigingsmail even op zich liet wachten. Maar ik heb hem uiteindelijk gekregen en verder is alles prima verlopen dus heel tevreden.

Ok

heel goed !

mijn bestelling was correct en levering had ik heel snel

Heel goede site vriendelijk mensen

Heel goed altijd mooi uit gelegd en via de chat altijd goed uitgelegd en vriendelijk mensen .

top

uitgebreid assortiment en vlotte en correcte levering

Première expérience et pas déçu

Première commande, service rapide et efficace. Je recommande sans hésiter.

Snelle service!!

Bestellen en wordt snel geleverd

Satisfaite et bon prix

Très satisfaite mais c’est dommage que la livraison soit plus longue qu’avant.

Excellent

Bonjour,je suis vraiment satisfaite de Viata. Livré le lendemain et en plus un très bon geste commercial en étant nouvelle cliente. Je recommande.

super heel tevreden

leveringen netjes op tijd en vriendelijke bediening............. blijf klant bij viata .ook super voordelig

geweldig

Perfect!

Snelle afhandeling en vlotte levering.

GEWELDIG

VLUGGE BEDIENING

Super snelle service

Zeer tevreden over de producten

Zeer blij met jullie diensten

Mijn gevraagde product is tot nu toe altijd binnen om te bestellen. Deze wordt altijd keurig verpakt en zeer snel verzonden. Alleen positieve ervaringen tot nu toe, bedankt.

Perfect!

Uitgebreid productgamma, snelle levering.

snelle levering en een competitieve prijs

Het product was nergens meer te verkrijgen of niet meer in voorraad, enkel nog bij Viata.

Ik vond het erg leuk dat er een gepersonaliseerde handgeschreven kaart bij zat! Pakketje werd dezelfde dag opgestuurd en ik kreeg het de volgende dag al aan. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen en ik raad jullie iedereen aan!

Achat de compléments alimentaires par internet.

Grand choix de produits à des prix intéressants, efficacité et rapidité pour la livraison de la commande en France.

Prijzen goed maar website minder gebruiksvriendelijk.

Beperkte zoekfunctie in website.

heel goed in alle opzichten

gunstige prijs, snel, verzorgd, vriendelijk

Goede prijzen, snelle levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.