Très satisfait

J'ai été surpris de la rapidité avec laquelle j'ai été livré rapidement suite à ma commande du vendredi avant 19 heures. Je vous en remercie car il s'agissait d'une utilisation urgente suite à mon retour d’hôpital après la pause d'une prothèse de hanche

Zeer goede online apotheek

-duidelijke omschrijving producten -snelle leveringen -vaste klanten krijgen regelmatig korting -bij vragen over producten , even chatten om antwoord

Produit de qualité

Commandé et préparé rapidement.

Super service

Heel klantvriendelijk

Attends tjrs le colis

Très déçu de la livraison, 9 jours plus tard, tjrs pas de livraison !!

• Nous recommanderiez-vous? Non

J ai enfin trouvé une pharmacie digne de ce nom je vais pouvoir commander en toute sécurité bravo et merci Marc Fhima

Snel,correct,communicatie meer dan oké,verzorgde levering en volgens aangekondigde melding =zalig.

Snelle & betrouwbare service.

Heel goed!

Zeer vlot! Fijne kortingen en stalen ;))

Top.

Gemakkelijk bestellingen plaatsen en indien nodig contact én zéér snelle levering !

fantastisch

alleen maar vol lof, snelle verzending, goedkoop, vriendelijk A++++++++

Goed, maar niet goedkoop

Zie boven

Correct vlug verzorgd

Correct , vlug , verzorgd .

Parfait

Je suis très satisfaite ma commande est arrivée rapidement. Je recommande

Snelle en correcte levering

Vlotte en snelle levering

Snelle levering, steeds juiste leveringen, interessante kortingen. Steeds leuk om een staaltje te krijgen.

Commande de vermifuges pour chevaux

Très bon service. Livraison rapide. Prix compétitif.

Tevreden

Jammer dat het niet klopt voor 19uur besteld volgende dag geleverd

rustig inslapen

het gebruik van sleep en go werkt bij mij heel goed het maakt me rustig zodat ik zonder muizenissen in mijn hoofd kan inslapen

Moeiteloos bestellen en snelle levering

Een meevaller

Zeer correct behandeld en communicatie snel en voldoende info.

Snel en voordelig

Snel en voordelig

Ik waardeer de extra geschreven attentie

Als je meer wilt in het leven moet je meer doen , dat ietsje meer waardoor je zegt prachtig bravo je verdient die extra ster !! Merci hoedje af voor de extra zelf geschreven kaart !! Word zeer gewaardeerd!!

Vriendelijke info

Heel tevreden met aankoop ga verder bestellen

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.