Correcte bestelling

Geen problemen met de producten en de leveringen zijn heel vlot. Maar de korting, "klik op deze link" , werkt niet. En dat is heel erg misleidend. Spijtig voor zo'n vlotte en anders heel erg correcte service. Toch ga ik het aanraden aan familie en vrienden.

super

goed produkt en zeer snel geleverd

snel geleverd, competitieve prijs

• Nous recommanderiez-vous? Non

Servizio affidabile e veloce

Nulla da recriminare merce arrivata addirittura in anticipo rispetto ai tempi.

Rapide et anibidiol moins cher qu ailleurs

Livraison rapide et produit acheté à un bon prix

Heel tevreden

Naar mijn ervaring ben ik heel tevreden! Mooi aanbod aan goeie prijzen, snel geleverd en een écht klantgerichte klantendienst.

Perfect!

Correcte service!

Een uitgebreid gamma aan producten, die snel geleverd worden

Alles wat ik qua verzorging en sportproducten nodig heb, vind ik bij Viata aan een voordelige prijs. Snelle en degelijke service.

heel tevreden

zeer snelle levering en producten zyn van goeie kwaliteit

Verzend kosten klopt niet als je voor een bepaald bedrag besteld zou het gratis zijn maar helaas is dat niet het geval ! dus is dat heel slecht

Redelijk

Buitenverpakking kan beter, inhoud binnenverpakking voor de derde keer beschadigd, gelukkig zijn producten nog ok. Ik heb dit reeds 2 keer gemeld...dit is dus de derde keer. De verzenddozen zijn niet sterk genoeg en te weinig bescherming rond producten.

Rapide et bon marché

L'envoi de ma commande a été très rapide, la communication quant au suivi du colis était parfaite, prix défiant toute concurrence. Très satisfaite!

Zeer goede ervaring v.w.b. levering en bestelling. Klantvriendelijkheid staat hoog in hun vaandel.

Snelle levering en prima verpakt !

bestelling loopt vlot via de website

Zoals altijd de juiste producten op tijd geleverd en let veel zorg ingepakt!

Impeccable

Rapide et efficace. A RECOMMANDER

Snel handelen alleen met post.nl lopt het niet ok

Gemakkelijk te vinden op de website en zeer vlotte thuislevering.

Mijn man (arbeider) gebruikt altijd "vinger-condoompjes" omdat hij vaak wondjes aan zijn vingers heeft, maar als hij die bij de buurt-apotheker moet gaan kopen, is dat altijd wel redelijk prijzig. Hij was dan ook aangenaam verrast toen ik jullie product op het internet terugvond.

Grandioos

Heel veel keuze in de verschillende producten met toch aardig wat korting. De betalingsmogelijkheden geven geen enkel probleem. Zelfs de verzending is , zoals beloofd, tot in de puntjes verzorgd !! Bij eventuele problemen is er heel snel een oplossing gevonden. Dit is een online apotheek naar mijn hart !

premiere commande

rapidité d'envoi, paquet soigné, rien à dire, je recommande

zeer betrouwbare apotheek

mijn bestellingen werden correct en zeer vlug bezorgd.Meer moet dat echt niet zijn

snellen levering

goede service

uitstekend

Bestelling geplaatst en dag nadien al geleverd ,super service. Doe zo voort !

Commande rapidement livrée et conforme

La commande a été facile, le site est rapide et compréhensible. La confirmation de commande est arrivée dans les 2 minutes et la commande a été livrée à la date donnée. Beau service

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.