Seringues enfit

Traitement rapide de la commande et reçue très rapidement je recommande

Super snelle levering

Goede info over de bezorging

Zeer correct handelende firma

Sinds meerdere jaren ben ik tevreden klant , altijd wordt er keurig en tijdig geleverd . Toch is er deze keer iets misgelopen. Ik heb contact opgenomen met Viata en mijn probleem werd snel en meer dan correct opgelost.

Snelle levering, scherpe prijzen, klantenservice reageert adequaat. Zo kon een tweede afzonderlijk door mij geplaatste nabestelling door de inpakafdeling vóór verzending worden samengevoegd tot één pakket teneinde extra verzendkosten te voorkomen.

Perfect ook naar het buitenland

Prijs en kwaliteit zijn perfect,snelle en correcte levering naar Spanje

Eerlijke prijs en zeer correcte afhandeling van begin tot eindei

Beter want liep zeer vlot en daarom aan te raden

top snel en vlotte afhandeling

Heb het mijn dochter aanbevolen is nu ook nieuwe vaste klant

Zeer vlotte en vlugge levering van aangekocht product

Zeer vlotte en vlugge levering van gekocht medicijn.

Zoals beloofd

Vlotte levering

Geen probleem bij bestellen of levering: zo moet het normaal zijn!!

Geen enkel probleem: zo moet het altijd

zeer goed

Ik vind dat ik bij Viata kan kopen in vertrouwen.

bestellen voor 22.00 volgende dag al binnen met post NL heel snel Netjes verpakt!!

Alles in orde

Prijs tegenover andere plaatsen ok, levering volledig in orde en snel

Processus impeccable.

Ponctualité parfaite, timing incroyablement précis.

zeer tevreden

snel geleverd,zeer goed verpakt,kortom heel tevreden

Livraison rapide

Premièrement on y trouve tous les produits de pharmacie, En plus de ça, ils sont moins chers de quelques euros et pour terminer, en général livré le lendemain ou max dans les deux jours en cas de week-end. Bref, je recommande ;-)

Livraison ultra rapide

livraison ultra-rapide, produit conforme

Betrouwbaar en snel

Kwaliteitsvolle producten en goed verpakt. Prijszetting is uitstekend. Snelle en betrouwbare levering.

Goede prijs en snelle levering va de goederen

Correct

Alles wordt vlug en correct opgestuurd

correct

correct. Antwoord op gestelde vragen.

Toujours top

Les produits sont bons, les prix compétitifs et l’acheminement Sans problèmes. What else? De ce plus j’aime la carte de remerciement dans le colis avec la photo de la personne qui s’est chargée de mon colis

A recommander

Prix intéressants, livraison conforme et rapide et le petit plus les échantillons qui sont joints à la commande. Bravo

Info correct en snelle levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.