Steeds snelle en zeer verzorgde levering!

Elke bestelling wordt telkens snel en zeer verzorgd geleverd.

Uitstekende service! Top

Ongelooflijk hoe deze mensen alles opvolgen . Dikke aanrader!

j'ai été aidé pour chercher un produit qui m'avait été conseillé

aimable et serviable

snel en goed

snel en goed

Très satisfait

Très satisfait du traitement et de la rapidité de l'envoi de ma commande. Tout est parfait.

Alles steeds op tijd en inorde. Ook duidelijke informatie via chat.

Snel en juist geleverd!

Ik blijf absoluut tevreden over jullie service, zowel over de klantendienst als over de snelle en vlotte levering.

heel tevreden

ik ben nu al een tijdje klant bij viata en nog altijd even tevreden. Viata heeft een vlotte levering en scherpe prijzen

Rapide efficace

Accessibilité des produits concernés, rapidité efficacité

Product komt niet overeen met bestelling

Ik had een better back kussen besteld van het merk jobri. Bij levering blijkt dit het merk JHPI te zijn. Ik heb een mail gestuurd met de vraag hoe dit komt en op deze vraag kreeg ik tot op heden geen antwoord. Vriendelijke groet, Katty Voet

Snel en goed !

Alles voor een goede prijs , de juiste producten, en een correcte en vlotte levering ! Beter kan niet !

Zeer tevreden!!!

Website zeer makkelijk hanteerbaar. Perfecte communicatie. Verzorgde levering.

Perfecte service

Tevreden over alles

Handig en accuraat !

Eenvoudig te bestellen en de dag later bezorgd. Perfect.

Vlotte levering

Was verrast van de snelle levering. Heel tevreden

Livraison extra rapide, petit mot écrit à la main à l'intérieur du colis pour me souhaiter la bienvenue et me remercier de la commande. J'ai reçu plein d'échantillons. C'est sur que je recommanderai. Merci :)

Rapide et prix intéressant. Livraison offerte

Rapide et bon prix. Livraison gratuite

Deze eerste ervaring met Viata is top!

Heel tevreden met de gebruiksvriendelijke website, productenlijn, prijssetting maar vooral met de vlotte verwerking, updates van de levering en het persoonlijk woordje dat was toegevoegd aan het pakketje. Dat kan niet anders dan een score 'uitstekend' zijn!

Ideaal

Besteld, betaald en de dag erna geleverd binnen de opgegeven tijdspanne. Ook fijn dat het goed verpakt is en ik kan genieten van de bijgeleverde stalen.

Zeer snelle levering en prima service

Zeer snelle levering en prima service

Nickel

Produit bien emballé, livraison rapide, que demandé de mieux !

Uitgetekend

Heel korte lever termijn, alles altijd kompleet en zeker op tijd, zalig !!!

Perfect perfect

Merci pour les échantillons gratuits, je n'en ai jamais eu autant en pharmacie normale. Merci aussi pour le mot écrit à la main. Je recommanderai chez vous.

Duidelijke website, snelle en correcte levering

Beste prijs; snelle levering

Telkens ik weer een voorraadje nodig heb van probiotica, glycemie meetstokjes e.d. bekijk ik de prijs bij minstens een 5-tal on-line apotheken in Belgie. Deze keer kwam Viata er duidelijk als voordeligste uit.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.