Concurrentiële prijzen, snelle levering

Ik heb nu al enkele keren bij Viata besteld. Altijd vergelijk ik prijzen met een aantal andere online apotheken en bij Viata ben ik altijd best en goedkoopst af. De leveringen gebeuren ook snel, meestal de dag nadien al (afhankelijk van het besteluur). 1 keer kreeg ik geen reactie binnen een bepaalde tijdsspanne. Dat was m.i. ongewoon voor Viata. Na een telefoontje (weinig wachttijd!) bleek dat 1 product in een ander magazijn lag en de rest van de levering bijgevolg lag te wachten. Begrijpelijk, maar het is altijd fijn dat men je dan even verwittigt. Zeker als je gewoon bent dat de bestelling normaliter de dag nadien of hooguit twee dagen later al wordt geleverd. Ik ben tevreden over Viata.

Positieve ervaring

Product was elders, bij de grote online apotheek, niet beschikbaar en bij viata wel. Prijs ok. Snelle levering.

goede service

snelle service bij vragen steeds correct

Mijn eerste bestelling en zeer tevreden

Goede producten en service, slechte ux website

Website: moeilijk om tot de juiste producten te geraken. Filter en zoeksysteem werken niet goed.

Snelle levering en goede prijzen. Met DPD predict weet je precies wanneer je pakket wordt afgeleverd en je kan de datum wijzigen als je niet thuis bent. Dat vind ik prima.

Kan niets verzinnen om minder dan 5 sterren te geven.

Website overzichtelijk, bestellen eenvoudig, verzending snel en verpakking bijna een kadootje zo netjes.

perfecte service en goede prijs voor gekocht product

perfecte service en goedkoop voor aangekocht product

Très satisfaite

Livraison rapide

Ik ben er heel tevreden over Dank U

Alles is goed geleverd

Goede producten

Goede prijs.

Facile de choisir, description complète du produit

Comparaison entre les produits est plus facile La description complète du produit permet de comparer les différentes offres entre elles. La livraison est très rapide et l'achat est bien protégé Bon rapport qualité/prix

Klantvriendelijk en goede prijs

Goede prijs, snelle levering

De vitamines die ik nodig heb, toch een lagere prijs dan in gewone apotheek. Snelle levering.

Rapidité ds la livraison.

Rapide! Le moins cher.

snelle en goede service

Snel en zeer goed

fantasties

heel tevreden over bestelling en levering

Very good service and fast delivery

Very good service and fast delivery

Een uitgebreid gamma en ik vind steeds wat ik nodig heb. De website is super makkelijk te gebruiken.

zeer tevreden

vriendelijk

Goede en snelle levering

Content de vos services

Bonne information et livraison rapide

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering op afgesproken tijdstip

Eerste maal besteld en meteen goede ervaring.correcte prijs en goede service na verkoop.levering was ok.

top

zoals steeds zéér vlotte bezorging

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.