Zeer goeie service

Jullie communicatie is zeer duidelijk en product is steeds tijdig op bestemming

De bestelling was er wel niet de dag nadien zoals op de website vermeld maar één dag later, voor de rest uitstekende service en al bij al snel bediend.

Efficace et rapide! Top

Commandé et livré le lendemain! Que demander de plus?

correcte levering en prijzen

Zoals gewoonlijk heel tevreden

zeker is een kijkje gaan nemen!

prijs kwaliteit service uitstekend

agréablement surprise du site côté produits et prix..

J’ai découvert se nouveau site très agréablement surprise de nombreux produits avec des prix intéressants à recommander…

Uitstekende service

Makelijk te bestellen snelle levering

vlotte bediening

dag ervoor besteld en de volgende dag al de bestelling krijgen kan niet vlotter

Corecct snel

Corecct en snelle levering

Goede prijs en keuze van producten

Mijn eerste ervaring/bestelling is zeer positief qua prijs, product en service. Ik heb al jarenlang ervaring met bestellen via online apotheek en hoop dat Viate aan deze voorwaarden verdergaat.

Vlaamse online apotheek met een goede service

Grote keuze aan producten, vlotte afhandeling en vriendelijke service.

Zeer goede communicatie en snelle levering. Top!!!

Ongelofelijk

Zaterdagmorgen besteld en maandagmiddag op mijn stoep. Niet dat ik zo dringend nodig had, maar toch leuk om het zo snel te ontvangen. Pakketje ontvangen met daarin een bedanktkaartje voor de eerste bestelling. Persoonlijk en eigenhandig geschreven. WAW. Hoed af! Enig minpuintje, de website kan nog iets klantvriendelijker. Zeker 5 sterren voor deze eerste bestelling. Bedankt aan het team van Viata.

Correcte prijs, goede communicatie, snelle 8

Altijd in orde.

Nóóit problemen.

Snel en alles correct

Geen enkele opmerking

Prix très compétitif sur produit de bonne qualité .

Commande livrée rapidement avec soins.

Satisfaite de ma commande

Rapidité, conformité et ponctualité

Prima webshop

Alles volgens afspraak correct geregeld en geleverd

een aanrader

Zeer goed.

Voor de elastische steunkousen prima hulpmiddel.

heel concurrerende prijzen

groot aanbod, heel prijsvoordelige prijzen en snelheid v levering

Top klantendienst

Helaas kreeg ik iets anders toegestuurd dan hetgeen ik verwacht had te krijgen. Na meteen contact op te nemen met de klantendienst, werd dit onderzocht. Ik werd hiervan tussentijds op de hoogte gehouden. Ik werd zowel telefonisch als per mail zeer vriendelijk geholpen.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.