Snel

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Dankjewel

Eerste ervaring met Viata, maar super tevreden!

Snelle, correcte levering!

Vaker besteld steeds op tijd en goed geleverd.

Op site makkelijk de producen te vinden en te bestellen. Goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar

Zeer vlotte verzending

Alles verliep zeer vlot

Commande rapide, bien informé quand la commande arrive

Très bon service, très contente

goede site

overzichtelijk , mooie prijzen

Geweldig hoe snel ik mijn bestelling ontving

Alles was netjes en zeer snel geleverd. Dank je wel!

Premier achat et je suis très contente, rapidité et prix défiant toute concurence, bravo et merci.

J'ai fait mon premier achat chez Viata avec un produit contre le cholestérol. J'avais comparé les prix car j'étais cliente sur un autre site depuis 2 ans et je n'en croyais pas mes yeux : même produit (Artérin) même quantité dans le conditionnement, 150 comprimés, mais le prix était incroyable, il y avait 10€ de différence !!! Evidemment je n'ai pas hésité et j'ai en plus eu la bonne surprise d'être livrée moins de 48h après avoir passé commande sur le site de Viata !

Ultra rapide

Suivit très précis.

Zeer positief

Zeer goede contact. alles is zeer goed’verlopen

fantastisch

Uitgebreid assortiment, fijne/goede ‘helpdesk’.

Super!!!

Mijn ervaring met Viata is in één woord Super. Altijd keurig een e-mailtje wanneer het is ingepakt, wanneer het is verzonden en altijd supersnel in huis. Viata is geweldig en klantvriendelijk. Ga zo door en u heeft altijd tevreden en blijde klanten.

Zeer tevreden!

Producten zijn steeds scherp geprijsd en de levering is heel snel(1dag). Losstaande van deze positieve punten heeft Viata nog een zeer sterke troef, namelijk SERVICE!!! Laatst een probleempje gehad met een product, gemeld en op dezelfde dag verstuurden ze een nieuw product op! Je kan alles aankopen op het internet maar weinigen geven een goede service na verkoop. Een dikke pluim voor de vriendelijke en behulpzame klantendienst, ik werd geholpen door (Anouk) Bedankt Anouk!

Overzichtelijke website, handige zoekmachine en zeer snelle service! En altijd een klein cadeautje bij de bestelling :)

Zoals altijd...een correcte en vlotte levering van top producten.

Ik kreeg mijn pakketje snel na bestelling en heb gebruik kunnen maken van hun korting dus ik ben tevreden.

Site inconnu pour moi mais satisfait de cette première

Livraison conforme et dans les délais

Top service!

Ik ben zeer tevreden met de service. Bestellen is gemakkelijk en overzichtelijk, gelijk terugkoppeling na het bestellen en transparantie over de levering. Zal zeker nogmaals hier mijn aankoop doen.

Ik ben zeer tevreden over de services van Viata

Viata reageert snel en attent op verzoeken voor meer uitleg. Hun keuze van beschikbare middelen is zeer uitgebreid. Bestellingen worden met zorg en snel afgewikkeld. Dat wekt vertrouwen.

Snel en correct

De volgende dag netjes verpakt geleverd met vele stalen en kortingsbonnen.

goede prijzen en stipte levering

heel tevreden over de prijzen en de stipte leveringen !

Top prijs/kwaliteit

Overzichtelijke website, vele betaalmogelijkheden, optie gratis verzending.

Geen opmerkingen...

Goed en bij prijs.

Goed en bij prijs. en een snelle levering.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.