Bestellen, ruilen en chatten gaat uitstekend. Alles gaat naar wens

Prix attractif et livraison rapide

Prix attractif et livraison rapide

Bravo voor de correcte en supersnelle service!

Op zaterdag besteld; op maandag geleverd... ik stond er zelf versteld van!

Positief

Heel vlotte en stipte levering. Alhoewel dit niet zo dringend was. Misschien op jullie website de vraag stellen in hoeverre de bestelling dringend dient geleverd te worden? Ik kreeg wel een kleinere verpakking van 40 capsules in mijn leveringspakket, terwijl ik een verpakking met 60 capsules had besteld en betaald. Na mijn mail kreeg ik spoedig antwoord dat er nog bijkomend en gratis een 2de verpakking van 40 zou geleverd worden. Inderdaad 2 d later kreeg ik dit pakketje. Goed opgelost dus en een tevreden klant.

Très bien

J'ai été obligée de commander de l'Ether sur ce site car en France c'est interdit en vente libre ! (ils s'imaginent qu'on va la boire ? n'importe quoi...) J'en ai eu besoin pour enlever une tique à mon chat, c'est très efficace et surtout non-traumatisant (pour le chat, la tique on s'en moque). Reçu rapidement mon colis, rien à redire ! impeccable.

uitstekende service

uitstekend over gans de lijn

super emballé !

livraison a été longue d'attente mais le tout était bien emballé !

Snelle en correcte leveringen

Zeer goede service

Alles in orde

Snelle levering goed verpakt. Vriendelijk met een leuk kaartje erbij

Tevredenheid

Was er snel en correct zoals besteld

Mijn bestelling kwam op tijd aan en bevatte zelfs staaltjes en een persoonlijk berichtje! Zeer vriendelijk en leuk die persoonlijk toets!

Ik ben een tevreden klant !

Altijd service gericht, krijg altijd antwoord op mijn vragen . Het pakketje is ook vrij snel geleverd en levering zelf heeft tot nog toe voor geen problemen gezorgd . Ook heel leuk de verschillende staaltjes die je bij je bestelling krijgt .

correct

alles geleverd volgens afspraak

Super snel geleverd

Wat mij opviel is dat mijn pakket enorm snel geleverd werd. Er is een ruim aanbod aan een voordelige prijs

Niks op aan te merken

Snel en volgens bestelling

Een goed adres waar we regelmatig onze bestellingen doen die we in Nederland niet kunnen kopen bij de apotheek of elders.

Groot aanbod aan interessante prijzen. Overzichtelijke website.

Mooi aanbod aan producten. Website is gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk. competitieve prijzen. Reviews zijn interessant. Top levering !!

Fijn product, vlot gelevetd

Aangename zonnecreme voor gelaat, smeert fijn, trekt goed in.

Geweldige snelle levering

Vandaag besteld en morgen geleverd

toujours à l'heure

A chaque commande c'est clair et rapide.

vlotte afhandeling en ontvangst

De bestelling was correct en de levering was al één dag ,na dat ik had besteld, toegekomen!!!

Service rapide et soigné !

Merci aussi beaucoup pour les échantillons de produits La Roche Posay !

Très Bien je recommande

Commande reçue en temps et en heure en plus cadeaux échantillons reçus sans rien de mandé Merci

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.