Fijn en vlot verlopen

Handige website. Leuke gekleurde doos.

Tevreden over klantenservice na levering

De bestelde producten waren in orde, alleen was er een miscommunicatie met DPD die achteraf opgelost werd door Viata. Dus zeer tevreden over de klantenservice van Viata.

Goede ervaring

Vlotte en juiste levering

Je recommande

Viata une pharmacie en ligne sérieuse. De nombreux produits. Des informations claire. Un excellent suivi de commande. Un envoi rapide dans un bon emballage.

Correcte behandeling

Tevreden

Nog nooit problemen gehad. Het enige dat me wel stoort is dat als je voor 19u00 besteld, er staat dat het de volgende dag geleverd wordt. En dat is dus niet waar... voor de rest heel tevreden.

Snel en correct

Makkelijke bestelprocedure. Snel en correct geleverd. Topproduct tegen zeer concurrerende prijs.

Rapide et moins cher !

Les prix sont nettement moins chers qu'en pharmacie. De plus, j'ai effectué une commande le jeudi à 18h, je l'ai reçu le vendredi matin :-) Très satisfaite.

Betaalbare producten en snelle levering

Heel snelle en correcte service

Houden rekening met de specifieke vragen van de klant. Topservice!!!!

Duidelijke communicatie

Communicatie naar klanten is helder en duidelijk. Klantgericht en vriendelijk. Producten en levering zijn naar verwachting.

rapport qualité/prix et livraison

Très bon site et livraison rapide

Perfecte snelle levering

Zeer scherpe prijs, snelle levering en goede verzendinformatie.

Super snelle service!

Snelle levering na bestelling met een vriendelijk kaartje erbij!

Altijd snel in huis.

Al diverse keren hier besteld. Altijd goede communicatie en snelle levering.

zeer tevreden

telkens vlug en correct geholpen

Tevreden, stipte levering

Fijne web site, Met groeten aan Kristien en Benoît.

Altijd zeer tevreden.

Als ik een vraagje over een bepaald product heb krijg ik steeds de gepaste uitleg op een vriendelijke manier.

Supersnel!!!

Ik had dringend oogdruppels nodig en ik had geen zin om daar teveel aan te betalen ! Dus oogdruppels besteld om 18.30 en sanderendaags had ik ze reeds al! Bedankt voor deze supersnelle levering! En alles mooi verpakt in bubbelplastiek zodat het niet stuk kon!

Makkelijke site, overzichtelijke productinfo. Levert snel!

Super !

Altijd correcte levering volgens afspraak !

Viata tient ses engagements.

Bonne information sur le suivi des commandes et ponctualité quant à la livraison.

parfait :-)

Très contente. Jamais eu de souci, toujours emballé avec soin :-)

Alles verliep correct

Zoals altijd naar wens

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.