fantastisch

Uitgebreid assortiment, fijne/goede ‘helpdesk’.

Super!!!

Mijn ervaring met Viata is in één woord Super. Altijd keurig een e-mailtje wanneer het is ingepakt, wanneer het is verzonden en altijd supersnel in huis. Viata is geweldig en klantvriendelijk. Ga zo door en u heeft altijd tevreden en blijde klanten.

Zeer tevreden!

Producten zijn steeds scherp geprijsd en de levering is heel snel(1dag). Losstaande van deze positieve punten heeft Viata nog een zeer sterke troef, namelijk SERVICE!!! Laatst een probleempje gehad met een product, gemeld en op dezelfde dag verstuurden ze een nieuw product op! Je kan alles aankopen op het internet maar weinigen geven een goede service na verkoop. Een dikke pluim voor de vriendelijke en behulpzame klantendienst, ik werd geholpen door (Anouk) Bedankt Anouk!

Overzichtelijke website, handige zoekmachine en zeer snelle service! En altijd een klein cadeautje bij de bestelling :)

Zoals altijd...een correcte en vlotte levering van top producten.

Ik kreeg mijn pakketje snel na bestelling en heb gebruik kunnen maken van hun korting dus ik ben tevreden.

Site inconnu pour moi mais satisfait de cette première

Livraison conforme et dans les délais

Top service!

Ik ben zeer tevreden met de service. Bestellen is gemakkelijk en overzichtelijk, gelijk terugkoppeling na het bestellen en transparantie over de levering. Zal zeker nogmaals hier mijn aankoop doen.

Ik ben zeer tevreden over de services van Viata

Viata reageert snel en attent op verzoeken voor meer uitleg. Hun keuze van beschikbare middelen is zeer uitgebreid. Bestellingen worden met zorg en snel afgewikkeld. Dat wekt vertrouwen.

Snel en correct

De volgende dag netjes verpakt geleverd met vele stalen en kortingsbonnen.

goede prijzen en stipte levering

heel tevreden over de prijzen en de stipte leveringen !

Top prijs/kwaliteit

Overzichtelijke website, vele betaalmogelijkheden, optie gratis verzending.

Geen opmerkingen...

Goed en bij prijs.

Goed en bij prijs. en een snelle levering.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Snel en correct

Snelle en correcte levering , zeer tevreden

Na de bestelling kreeg ik het bestelde reeds na een dag thuis.

Alles was zeer snel ter plaatse

Perfecte levering!

Fijn dat de bestelde materialen zo snel naar Zweden gestuurd zijn!

super service

juist en snel behalve de prijs nog een beetje verbeteren

Geweldige apotheek

Ik bestel hier vaker, omdat de prijs kwaliteit verhouding het beste is bij deze apotheek. De bezorgtijd is heel vlot. Ook word je persoonlijk behandeld: er wordt aan de hand van je aankopen probeer producten van hetzelfde merk meegezonden. Heel aangenaam, kortom ik blijf een tevreden klant.

Très bonne expérience

Livraison très bien effectuée. Très ponctuel.

vlotte service

prijs-kwaliteit goed, vlotte service

snel en correct

Steeds keurig op tijd en netjes verpakt

Expérience positive !

Que dire , commandé un jour, livré le lendemain, que vouloir de plus ?

Schitterend

Zeer snelle service. Laagste prijs.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.