Snelle levering, alles in orde.

Prijs kwaliteit is tp

Goed ingepakt snel geleverd top.

Ik bestel al jaren prima, t is altijd goed ingepakt en zeer snel geleverd zeer tevreden Top.

goede ervaring met Viata

veelzijdige producten, goede service en snelle levering

alles was in orde

Nu met korting was de bestelling goedkoper dan andere identieke websites.

Parfait.

Envoi rapide, bien emballé. Merci.

Prima in orde!

Heel vlotte levering, waarvoor dank!

snel en juist geleverd

snel en duidelijk

Ik had dringend wondzorgmateriaal nodig voor mijn moeder, voor 19u besteld en de andere dag al geleverd zoals gezegd op de website

goede producten , goede verpakking doch koerierdienst niet goed

groot aanbod , goede prijzen en snelle verwerking. Doch de levering door de koerierdienst DPD was alles behalve goed. ik kon de koerier volgen tot op enkele honderden meters van het afleveringsadres. en plots niets meer. normaal zou de deurbel na 5 minuten moeten gegaan hebben, helaas. ik ga naar de deur en zie dat er bericht in de bus steekt om het pakket te gaan afhalen in he afhaalpunt 5km verder, nochtans was de levering voorzien op het adres dat opgegeven was en niet bij een ophaalpunt. Ik was eker aanwezig , er is duidelijk niet aangebeld. bij afhaling van het pakket wist de persoon achter de balie me te vertellen dat de desbetreffende koerier zelden of nooit aanbelt voor aflevering. ik heb een klacht ingediend zowel bij Viata als bij DPD, doch spijtig genoeg nog steeds geen enkele reactie van geenvan de betrokken partijen mogen ontvangen. dus qua producten en prijs zeker aan te bevelen , qua levering sterke bedenkingen.

Produit conforme, bien emballé, livré rapidement.

Commande facile, produit conforme aux attentes, prix abordable avec les frais de port, très bien emballé et livré rapidement. C'est parfait. Je m'en sert pour endormir brièvement mes animaux quand j'ai des soins délicats à leur faire, comme soigner des blessures par exemple (reptiles, poules, chat...) C'est plus facile pour moi et moins stressant pour eux.

zeer snelle en correcte levering.

Correcte snelle levering

Bien

Rapidité, efficacité, sérieux...

Snel pakket ontvangen

Très bien

Pas cher et envoi rapide, tout s'est très bien passé

Snel en goedkoop

Betaalbaar. Groot assortiment. Snelle levering

Zeer tevreden correcte bestelling en levering

Alles dik in orde

Super snelle levering!

Goede info over bezorging.

Ben tevreden

De producten zij goed en de promoties aantrekkelijk ook al koopt men iets in promotie, men betaalt dan meer voor een ander product. Hoe dan ook men denkt soms dat men gouden zaken doet, maar dat is het niet. Opletten dus. Wat ik niet goed vind is de belofte van de leveringsdatum. Men houdt er zich niet aan en men steekt het op de vervoerdienst. Betere afspraken maken met de vervoerdienst aub. Hou ook rekening met de planning van de klant! Met vriendelijke groeten

Bon site pharmaceutique

Des produits Therascience moins chers qu'en France , c'est un bon site de commande fiable avec des produits d'origine. Un seul dommage , que je n'y trouve pas tous les produits Therascience conseillés par mon médecin généraliste.

Ok

Alles verliep vlotjes , top !

Tevreden

De producten uitgebreid bekeken, besteld en betaald wat makkelijk was en snelle levering. Daags erna kon ik de zorgvuldig ingepakte bestelling al gebruiken

Heel tevreden

Altijd volgens afspraak geleverd met veel zorg verpakt en steeds de laagste prijs

Perfecte service die oplossingsgericht werkt.

Zelden zo’n klantvriendelijkheid mogen ervaren. Nadat de afleverfirma - tegen afspraken in- de goederen niet aan huis afleverden, zorgde de dienst na verkoop dadelijk voor een oplossing. In samenspraak met mij, als klant werd gezocht naar de meest geschikte manier om de goederen geleverd te krijgen.

altijd super tevreden

altijd heel vlug geleverd, goede prijs

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.