Product gekocht met korting.

commande de médicaments

très bon service, rapide, toujours en excellent état.

Produkt besteld maar spuitbus werkte niet,opnieuw eentje gekregen Werkte weer niet ....

Ik moest m'n produkt retour doen terwijl ik kies voor online te kopen zodat ik me niet moet verplaatsen ...Heb dan het lotnummer moeten doorgeven.Nu krijg ik een andere toegestuurd maar werkt ook niet!!!!!Is geen service....Heb gelijk een bericht geschreven maar niks van terug gehad terwijl vermeld staat ,volgende dag altijd antwoord!!!!Test die flesjes effe,want dat gebeurd niet .Zo voorkom je deze situaties

Heerlijke crème.

Klantvriendelijk

Goed en correct !!!!!

Geweldige firma

Snel, vriendelijk en goede service

Net als alle vorige bestellingen altijd snel en goed verpakt geleverd.

Altijd alles prima, bestelling prima en vlugge levering

Altjjd alles prima.

Positieve ervaringen met Viata, alles netjes verpakt en op tijd geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Dit was mijn eerste aankoop bij Viata.be. Ik zocht een tube-vingerverband en vond dat bij Viata.be, ik vond zelfs een soortgelijk vingerverband die ik helemaal niet kende nl het 'fingerfixierverband. Ik vind Viata.be een top site en zal er volgende keer zeker weer bestellen want nog een voordeel is dat alles snel geleverd word.

super goed

alles dik in orde! snelle levering!

Parfait

Service et livraison rapide. Produit impeccable.

Tip top in orde

Goede service snelle levering, producten goed verpakt

snelle service en goede prijs

Ik vond het product dat ik zocht bij jullie aan de beste prijs. en de dag nadien had ik het al thuis. met nog enkele staaltjes erbij ook. snelle en goede service !

Zeer tevreden over de producten.

Positief

uitgebreid online aanbod van producten, zorgvuldige levering

uitgebreid aanbod van producten, zorgvuldige afhandeling van bestelling en levering

De bestelling verloopt altijd correct. Zeer tevreden!

Doet wat je mag verwachten

Doet wat je mag verwachten

Snelle levering, uitgebreid assortiment en altijd leuk om een kortingsbon te krijgen!

Livraison bof !!!

La livraison a était du grand n’importe quoi !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel snelle levering

Snelle verwerking, correcte prijzen en afhandeling.

Supervriendelijk!

Snelle levering, goede verpakking

Ik ben zeer tevreden ivm snelle levering!

Snelle levering aan economische prijzen.

Viata heeft een overzichtelijke website met voldoende info. Via 'favorieten' bestel je snel je meest gebruikte producten. Viata informeert efficiënt over de snelle leveringen. Bovenop de economische prijzen krijg je nog extra's, vb korting of gratis levering.

Rapidité d'envoi et prix imbattables.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.