vlotte bestelling

Uitgebreid assortiment

SNEL EN GOEDKOOP

SNEL EN GOEDKOOP

Snel en betrouwbaar.

Duidelijke website. Snelle levering. Afspraak is afspraak.

Uitstekende snelle en correcte bediening.

Zeker wil ik Viata aan iedereen aanprijzen.

Parfait

Cela fait des années que je passe mes commandes chez Viata .be, je suis toujours satisfait en tout point de vue, dialogue, commande ,prix, livraison toujours à temps et à heure. Je recommande vivement Viata .be . Je les remercie ainsi que toute l'équipe malgré ces temps difficiles. B.H

Niets op aan te merken

Goedkoop

Goedkoop

Good products

Very good price in comparation with others shops!

livraison rapide

livraison rapide, bon service

is geweldig

snel geleverd ,anoniem verpakt ,prijsverlaging

Zeer duidelijk. Goede service Snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Dit is mijn eerste bestelling en ben van uw service zeer tevreden

uitstekend

vlot ,vriendelijk

Snel bezorgd

Alles beschikbaar

Service rapide

Bon contact livraison très rapide et suivie de commande au top

Viata is een heel goede online apotheek

Ik heb een heel goede ervaring met viata

Très rapide.

Prix compétitif et très bon service

Correcte en snelle levering

Ik heb nog maar enkele keren een bestelling geplaatst bij Viata en ben al iedere keer aangenaam verrast geweest van de snelheid waarmee de levering gebeurde. Viata is voor sommige producten goedkoper dan mijn eigen huisapotheek!

perfect, vlug en correct

voor herhaling vatbaar

Satisfaite

Ravie du délai de livraison. Merci

Zeer goed en zeer correct.

Op vrijdag middag besteld de volgende maandag middag geleverd. Mooi ingepakt in stevig doosje en niks beschadigd.

tres bien

rapiate sans problème

Vlugge levering van goed product

Choline op basis van rode rijst is een product dat ik al jaren met succes gebruik ter vervanging van de klassieke statines tegen verhoogde cholesterolwaarden.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.