heel tevreden

heel tevreden

toujours rapide

bon prix

De glazen flessen waren perfect ingepakt en ik heb ze in perfecte staat ontvangen.

Tevreden met mijn bestelling.

Heel snelle levering!

Ben zeer tevreden

Snelle levertijd,en mn producten kosten minder.Top!!!!En ik kreeg via de app van de bank nog eens extra voordeel

Heel tevreden

Snelle levering, en aangenaam dat je staaltjes krijgt, zo kan ik ook andere producten leren kennen.

très bonne expérience

Livraison rapide et commande conforme, satisfaite.

Vlot bezorgd

Vlot en correct bezorgd, concurrentiële prijzen

service rapide

je ne connaissais pas viata j'ai commandé un rollator qui m'a été livré en moins de 24 heures je suis vraiment content de ce service

De goedkoopste

Doet wat ze belooft.

Heel goed en snel

Keurige levering

Alles is correct verlopen

Bestellen en leveren verloopt steeds correct!

Wordt op de beloofde datum geleverd. Website zeer gebruiksvriendelijk

Snel

Commande de compléments alimentaires.

Dans la commande de zaffranax, j'ai commandé le Zaffranax Nouvelle Formule. Dans le mail de confirmation, celui ci est bien repris Malheureusement, ll m'a été expédié la formule classique que j'ai déjà. Je me suis adressée à une opératrice très sympa. J'ai retourné le Zaffranax et elle m'a assuré recevoir la nouvelle formule. Je suis en attente de celui-ci. Si je le reçois sans problème, c'est avec plaisir que je vous recommanderai.

Pas la première fois, et certainement pas la dernière.

Ponctualité, respect, avantage réel en termes de coût.

Snelle goede service

Na het plaatsen van een bestelling volgt een zeer overzichtelijk antwoord met een eenvoudig op te volgen tracking systeem.

Op tijd mijn pakje. Alles was in orde. Dankjewel.

een bedrijf wat goed op zijn pootjes staat

de bestellingen die ik geplaatst heb zijn altijd zeer correct geleverd, en altijd binnen een paar dagen.

product is nu in plastic ipv glas, wordt niet op de website aangegeven

Ik kocht een product (Fraver rozenwater) dat altijd in een fles van glas was, nu helaas voor dezelfde prijs in plastic. Ik snap dat de producent de verandering heeft gemaakt, maar op Viata-website staat nog de foto van het oude product. Verwarrend en natuurlijk niet zoals het moet.

Zeer goede service

Snelle levering,alles tip top en extra staaltjes.

Très bon service

Commande vite arrivée

Performance

Commandé le soir, réception lendemain génial. Les prix sont attractifs merci pour l excellent service

Dik in orde

De beste apotheek van België .

promo et rapide

Super rapide !

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.