Goede productomschrijving en snelle levering.

zeer tevreden

Ik ben nog maar juist klant maar alles ging vlot heb ook een vraag gesteld en die werd direct beantwoord zeer tevreden en aan te raden Groeten van Rosseels Denise

zeer goede service

goede producten,vlug geleverd en begaan met de klanten,zeker aan te raden!

Grote keuze, competitieve prijzen, snelle en correcte levering.

Steeds behulpzaam en vriendelijk

Alle bestellingen altijd juist en op tijd

Correcte en snelle levering

Steeds snelle levering. Ook de mensen in de live chat zijn makkelijk bereikbaar en kennen hun vak. Je vragen worden afdoend beantwoord!

Van bestelling tot levering een feilloos parcours!

zeer goed en heel snel

zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. heel snelle levering

Heel vlot en vriendelijk!!

Het staat hierboven!

Très content

Bonjour, Je suis très heureux de vous. Je n'est jamais eu le moindre problème. J'ai toujours bien reçu mes commandes et très rapidement, je n'ai vraiment rien n'a dire tout ce passe a merveille. Je continuerais à commander toujours chez vous. Voilà je vais vous laisser. Bien à vous et merci beaucoup, Gilbert.

Uitstekende service en goede prijs!

Bestelling van gekoelde levering reeds ontvangen volgende dag in de ochtend

ANDER PRODUKT GEKREGEN DAN BESTELD

DE HANDSCHOENEN DIE IK BESTELD HEB IN HET ROZE HEB IK IN HET BLAUW GEKREGEN.

Fantastische service

Ik ben zeer tevreden. Mijn bestelde producten werden de dag ernaar al geleverd.

???

J’étais absent lors de la livraison, mon colis a été livré mais je ne l’ai pas reçu, j’ai interrogé dpd mais je n’ai tjs pas reçu de réponse... je voudrais bien avoir le choix du livreur a l’avenir

Excellent

Service, rapidité, efficacité.

Pakketjes worden met zorg ingepakt en snel en professioneel geleverd. Advies over een product kan steeds gevraagd worden en bij de laatste bestelling kreeg ik zelfs spontaan een mailtje met extra uitleg bij een gebruiksaanwijzing. Heel blij mee!

TOP, onmiskenbaar!

Snelle en correcte levering. Proficiat aan "alle" medewerkers van het bedrijf voor zo'n resultaten. Een lichte verbetering mogelijk, dewelke ik eerder al via email gemeld heb aan jullie diensten, ivm invullen van adres gegevens (straat-huisnr.) Maar toch zoals ik eerder aangaf; TOP!!!

Overzichtelijke site, voldoende producten in voorraad. Snelle levering.

Goed product, snelle levering

Snelle levering, goed product...

je n'ai commandée qu'une seule fois

je n'ai pas beaucoup d'expérience mais ma première commande est parfaite

goed en snel

perfecte en snelle levering uit groot assortiment

Uitmuntende service

Duidelijke communicatie ivm de levering. En alles werd ook snel geleverd!

Zeer tevreden, ik zou het iederen aanraden. Vlotte goed verzorgde levering, met een bedankt briefje bij.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Prima kwaliteit en vlotte bezorging.

Premiere commande

la premiere commande s'est super bien déroulé , commande , livraison , donc j'ai fait ma deuxième

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.