Zeer uitgebreid aanbod tegen de scherpste prijs

Meer dan 25000 producten onder één dak tegen de scherpste prijs. Snelle levering en differentieert zich van andere sites door online advies via chat.

Goede service en snel in huis!

Ik bestel graag bij Viata, vanwege een goede service en snelle levering!

super dienstverlening

goede website - correcte levering

Supergoede kortingen en snel geleverd.

Ik had op het moment een goede korting en heel snel geleverd. Super.

Echt heel goed en sûelle verzending

Choix des produits et rapidité

J'ai déjà commandé plusieurs fois et je suis très satisfaite même si un peu déçue parfois de ne pas trouver tous les produits que je désire commander. Colis bien emballé , à la bonne taille, rapidité de la préparation. Un bémol sur une des sociétés qui gère le transport : GLS, réception de mail indiquant la possibilité de donner des consignes pour la livraison mais ça ne fonctionne pas. De plus aucune date et heure approximative de livraison. La prochaine fois je testerais les autres sociétés proposées

Ik ben tevreden over de ganse lijn

De bestelde goederen werden heel vlot en correct aan huis geleverd. Ik kon alles van thuis uit volgen en wist wanneer de levering zou plaats vinden. Alles is erg vlot en correct verlopen.

Super snelle en correcte levering

De website is gemakkelijk in gebruik, en de levering supersnel. Je word op de hoogte gehouden. Je krijgt mail als je pakket gemaakt is, als het verzonden wordt, correct uur van levering. En niet vergeten, je krijgt goede producten aan mooie korting. Ben dus heel tevreden. Waarvoor dank.

Alles ok. Alles perfect gelopen

Snelle en correcte levering

Mijn ervaring met Viata kan ik alleen als positief beschrijven

Normaal

Alles werd netjes optijd geleverd

Goede ontvangst

Het was de eerste keer dat ik een bestelling gedaan heb. De levering was heel correct dank.

Prima.

Aanbevolen!

excellent service

J’ai reçu mes produits dans les 24 heures. Magnifique!

Beste online apotheek.

Scherpe prijzen, snel geleverd, altijd behulpzaam en vriendelijk op chat, prachtige vernieuwde site, ik kan echt geen minpunt plaatsen want er is er geen.

Parfait pour la qualité et la livraison rapide

Rapidité et efficacité mais le site n'est pas très clair pour rechercher les articles désirés par catégorie.

Zeer goede service en op tijd geleverd doe zo verder.

tout à fait satisfaite

Je n'ai aucune expérience antérieure avec vous ,mais le matériel commandé est conforme à la demande et a été livré rapidement dans les meilleures conditions.

Oui ça va

bisous a Merci

Perfecte levering.

Goede verpakking en geleverd zoals beloofd.

vlotte levering aan correcte prijzen !!!

tevreden

Betrouwbaar en altijd extra kortingen

Betrouwbaar , snelle levering, ruim assortiment, goede service, netjes verpakt, continu hoge kortingen , en extra acties met interessante aanbiedingen.

vous etes les meilleurs

meilleurs prix, colis reçu le lendemain

Snelle levering en ik vond het handgeschreven kaartje erg bijzonder.

Rapide et correct

Service rapide et envoi tout aussi rapide, le site est bien fait et il y a du stock. Pas besoin de faire la file, top

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.