perfect

Correcte levering Rap geleverd Op afgesproken tijdstip geleverd Met dank voor de staaltjes

Snelle levering, goede service en producten

Goede kwaliteitsproducten voor een vriendelijke prijs en vlot binnen 2dgn bezorgd in NL. Nog bedankt voor de extra la Roche Posay proefjes om uit te proberen, erg fijn!

Vlotte afhandeling

Snel geleverd, goed verpakt. Goede prijs.

zeer goed

zeer goed

super service,niets op aan te merken!

Na telefonisch contact super goed geholpen.Prima sevice!

uitstekend

zie geen enkele reden om een mindere beoordeling te geven

Altijd perfecte levering en staaltjes erbij

Veel goedkoper dan apotheek, goede website Vlotte levering en altijd iets gratis in je pakje om uit te proberen Super en je hoeft er niet voor uit je deur, ook geen risico op covid besmetting

Super service!

Makkelijk, goedkoop en snel

Vergeleken met ander webshop de beste prijs. (extra korting voor verjaardag :)) Makkelijke keuze uit verschillende manieren van betaling. Goede en snelle opvolging van bestelling. Correct en vlug geleverd. Voor alles een dikke PLUS.

Ok.

Snelle levering, producten ok doch 5 euro korting voor eerste bestelling werd niet toegekend zoals aangekondigd

Parfait!

Jamais eu de souci. Livraison vraiment rapide. super fiable.

Super snelle levering

Mooie korting

Top service!

Top service en snelle levering!

Snelle levering en goed product

Snelle en correcte levering en uitstekend product. Zeker een aanrader!

Onberispelijk

Prijzen zijn O.K. Producten degelijk verpakt en zeer snel geleverd.

Très satisfait!

Très bon suivi des commandes, rapidité d'envoi, amabilité du personnel lors d'un "chat", prix compétitifs. Bravo!

Top web-winkel.

Zeer communicatief en hulpvaardig.

Speedy, efficient service!

See above

Super snelle levering !

Het bestelde product was voor mijn puppy. Heel tevreden over en vooral super snelle levering!

Super snelle levering.

Al een paar keer een bestelling geplaatst en altijd correct afgehandeld.

Snel en goeie prijzen

Het zogezegde persoonlijke briefje vind ik erover. Beste Geyte stond op mijn briefje, dan krijg ik liever geen briefje. Dan is mij ook een week geleden 5 euro terugstorting beloofd, benieuwd of ik die ga krijgen.

super sérieux, rien à dire

commande rapide et livraison parfaite

uitstekend

Heel persoonlijk en prettig

Zeer goede service.

Ik was zeer content met de aangeboden service. Alle producten werden zorgvuldig ingepakt en geleverd. Het was ook een snelle levering. Zeker aan te raden!

Vlugge levering ,veilig verpakt , Gewoon voor herhaling vatbaar

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.