Prijs/kwaliteit

Aantrekkelijke prijzen, goede service en snelle verzending

Mondkapjes besteld. Makkelijk gevonden. Niet te duur snel in huis

Voordelige prijzen, snelle levering, netjes verpakt.

Bij vraag naar informatie, wordt direct contact met je opgenomen. Aan de telefoon is men vriendelijk, behulpzaam, geduldig, er wordt echt geluisterd naar wat je te zeggen hebt.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Heel prettig

perfect in e-mail en levering

perfect in e-mail en levering

Tevreden

Alles goed afgehandeld

Heel erg blij mee!

alles verliep uitstekend !

goede prijzen en degelijke levering, vlekkeloos verloop

steeds snelle levering

Veel goedkoper dan bij de apotheker voor hetzelfde product.

Snelle levering en veel goedkoper met de kortingen

Steeds correct

Reeds dikwijls besteld en altijd correct, en bij eventuele vragen steeds een juiste beantwoording.

Snele levering. Goede product.

Goede prijzen en snelle levering

Ik bestelde producten die ik normaal bij de apotheek koop voor een hogere prijs. Tot ik deze site tegen kwam, vanaf nu bestel ik ze enkel nog hier! Op vrijdag besteld en kreeg ze zaterdag al aan!

Competitieve prijzen, enige opmerking bij laatste levering van 66 EUR was er geen staaltje of extra bij.

Alles is correct verlopen , waarvoor dank

Gewoon het was helemaal oké

Topservice

Goedkoop en zeer snelle levering

Snel

Heel snel

Altijd prima en in orde mijn bestellingen .

Is goed

vlotte levering van de gevraagde produkten

heel tevreden !

De lijst met de producten was enorm hoog.

De bestelling ging prima en ondanks dat het de eerste keer was. Toen de bestelling eenmaal gedaan was ging de bezorging nog sneller dan ik dacht. Ik had het een dag eerder dan ik verwacht had.

Zeer tevreden over snelle service

Zeer snelle service om producten te laten leveren. Helaas heeft de chauffeur van dpd, de producten rechtstreeks geleverd aan een depot; terwijl ik thuis was en hij kon zien dat er iemand thuis was.

uitstekend

Het was onze eerste bestelling Vlotte manier van on-line bestellen. Grote keuze . Duidelijke afspraken Interessante prijzen Perfecte levering . Zéér snel . Sneller dan verwacht Zéér gemakkelijke manier van betalen Perfecte follow - up

De goede gevraagde producten , heel snelle levering

Ik denk dat ik alles gezegd heb in de eerste zin en ik heb zeker geen verdere opmerkingen TEVREDEN DUS !!!

Rapide

Prix performant et rapidité d'expédition

Goede produkten en prijzen

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.