Betrouwbaar en snel.

Bestellen gaat vlot en duidelijk ,ook de verzending vlot en correct . ook de na zorg zoals beschrijving en gebruik van de artikelen is prima. Dank U.

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke voorstelling van de producten op de website.

Altijd vlug geholpen

Indien vragen kunnen we altijd geholpen worden via chat, fijne werking. Snelle leveringen..

bon prix et livraison rapide

bon prix et livraison rapide

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

met de postduif gebracht!!

24h na bestelling was de menselijke postduif hier al, pillen veilig ingepakt met wat reclame erbij..

zeer tevreden

Een snelle korrekt afwikkeling.

alles zoals beloofd

beste koop en snel geleverd

prima service

Zeer snelle levering, correcte produkten, keurig ingepakt.

Zeer snelle en correcte levering

Keurige afhandeling van mijn bestelling. Met zorg ingepakt en goed, snel aangekomen.

Service impeccable, livraison rapide

Service de qualité, livraison rapide, agréablement surpris ne connaissant pas cette pharmacie en ligne avant d’avoir commander. Je recommande fortement

Vlot kunnen bestellen, zeer tevreden

Ook de levering was heel snel. Prima organisatie

Perfecte levering

Heel tevreden. Perfect op tijd geleverd.

Goed bedrijf

Zeer snelle levering ook in moeilijke tijden met Corona

Prima service en snelle levering

Prima website om je medicijnen te bestellen voor een goede prijs!

goede service, correcte en snelle afhandeling

Voordelig en gemakkelijk

Prima service, snelle levering met altijd een persoonlijk berichtje erbij.

De bestelling is op een korrekte manier uitgevoerd.

De juiste producten tegen een schappelijke prijs.

graag meer uitleg bij beschrijving steunkousen

De compressiekousen die ik kocht moest ik terugsturen omdat het er waren met gesloten tenen ipv met open tenen. Indien dit duidelijk bijde beschrijving vermeld staat, kan dit vermeden worden. Wel snelle leverering en vlotte afhandeling van de retourzending

Très bon service

J 'ai passé plusieurs commandes et ai jusqu ' à présent été satisfaite du service ....livraison rapide .

snelle levering, goed product

Snelle en correcte afhandeling van bestelling

Fijne webshop

Uitstekende apotheek met een groot assortiment

Klantvriendelijk en een perfecte service

vlot en nette levering

keurig netjes bericht gekregen wanneer het geleverd werd

Rappe levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.