Snel en goed

Superservice en snelle levering.

Supersnelle levering en goede prijzen.

Alles perfect

Goede keuze van producten aan goede prijzen. Snelle en verzorgde levering. Persoonlijke aanpak die anders aanvoelt dan bij de grotere spelers op de markt. Dat maakt wel degelijk een verschil. Ik zal hier zeker opnieuw kopen!

perfect opgelost

had dax alcogel besteld, en kreeg dax clinical. Voorstel: of terugbetaling van het verschil, of terugsturen (waarvoor ik wel naar een DPDpunt mocht sjezen MAAR ter compensatie een leuk cadeautje kreeg) en 's anderendaags al het juiste ontvangen. Is prima verlopen, dus ze doen zeker hun best om te luisteren en een oplossing te vinden die de klant tevreden stelt + compensatie voor het ongemak. Aan te raden...

Ik ben fan!!

Blij dat ik jullie ontdekt heb.... nog niet alle produkten die ik gebruik verkrijgbaar, maar, zeker zeer tevreden over prijs, levering, afhandeling. Ik ben fan!

Perfect verlopen

Vlotte afhandeling

Viata doet wat het belooft!

Klantvriendelijke, gestructureerde webside waar je onmiddellijk terugvindt wat je zoekt. Eenvoudige bestel- en betaalprocedure. Daar bovenop : gedegen professionele afhandeling van je bestelling met, in elke fase, duidelijke communicatie naar de klant toe. Inachtneming van de afgesproken levertermijn. Kort samengevat: Viata doet wat het belooft !

Perfect!

Goede prijzen, duidelijke website, zeer snelle en correcte levering!

Aanrader ! Goede prijs en zeer vlugge levering ! Top !

Zeker een aanrader ! Beste prijs en een vlugge correcte levering ! Ik bestel zeker terug bij jullie !

Tout très bien

Tout très bien

Tres bon prix et livraison rapide!

Livraison rapide, très bon prix. Merci!

Goedkoper dan bij de apotheek

Heel snel geleverd

Doet wat het stelt

Geen opmerkingen

Knap gedaan

Gisteren besteld vandaag geleverd. Goed verpakt en duidelijke administratie. Vijf sterren waard!

In orde

Alles naar wens

1ste maal besteld, na 2 dagen bestelling geleverd.... Top!

100% tevreden.... Top!

Snelle levering én veel goedkoper dan de rest!

Op 2 dagen had ik in huis wat ik bestelde 's avonds laat. Ook een reden voor mij om bij Viata te bestellen: Het is gelinkt aan een Belgische apotheek. Als ik dan online bestel, steun ik nog lokaal! Ook fijne persoonlijke afhandeling, het was mijn eerste bestelling bij Viata en er zat een handgeschreven kaartje bij van degene die het pakje klaargemaakt had, nog nooit ergens anders gehad! Ook waren de producten die ik nodig had (homeopathische geneesmiddelen, door mijn arts aangeraden) echt erg veel goedkoper dan bij de reguliere apotheek, het ene doosje maar liefst 16 euro verschil... Twijfelen hoef je dan niet meer te doen, toch?

snel,correct.

perfect !!

Uitstekende service

Snelle en correcte bediening

snelle levering in buitenland

Ik neem al jaren A vogel, dit zijn een van de beste produkten. Ik heb contact opgenomen per chat met Viata, en ze hebben mij heel goed en snel verder geholpen. Ook was het een snelle levering, op 4 dagen bij ons thuis in Spanje

Expérience positive !

Prix compétitifs, service et livraison rapides et impeccables.

goede service

Was mijn eerste bestelling , algemeen tevreden . Was trouwens de goedkoopste van de online apotheken .

Service gericht

Product en afhandeling naar wens. Minpunt: verzendkosten.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.