Snellelevering, scherpe prijzen

Snellelevering, scherpe prijzen

Duidelijke site,prima verpakking en snelle levering! Een aanrader!

Steeds correcte en snelle levering.

zeer goed

geeft veeklsteun in de rug

Héél tevreden!

Zeer goede site, prijselijk, snel geleverd, regelmatig wat gratis staaltjes, wat ook zeer gemakkelijk is is de chat waarop je snel een antwoord krijgt op al je vragen en hebben ze iets niet doen ze hun uiterste best om er toch aan te geraken.

Eenvoudig besteld, snel geleverd!

Ik bestelde een aantal uiteenlopende artikelen via de website van Viata. Die waren eenvoudig terug te vinden, gemakkelijk te bestellen en ze werden snel geleverd. Niets dan positieve ervaringen dus!

Très bien

bien reçu ce que l on a commander

Niets te zeggen, ik ben heel tevreden op alle gebied.

Ik vingt altijd wat ik nodige heb en aan een goede pris. De levertermijn is gerespecteerd.

Steeds correcte levering aan scherpe prijzen, ruim aanbod

Al verschillende online farmacie websites geprobeerd en voor mij staat Viata op nummer één, vriendelijke, correcte levering en goede prijzen

Vlotte bestelling en snelle levering

Goedkoopste site voor dit product

Snelle levering, goede en vriendelijke service

Had het verkeerde product ontvangen maar super snel en vriendelijk opgelost. Heel blij mee, zo’n service krijg je niet overal. Terugkerende klant

Veel keuze , betaalbaar en snelle verzending

snel en compleet

Alles vlug ontvangen. Zorgvuldig verpakt, alles in 1 keer verzonden.

Voor herhaling vatbaar

Bestelling de dag erna al geleverd snelle en correcte service

Zeer snelle en goede levering

Snel en goed

Bestelling was er al na 1 dag. En producten ook goed.

A1

Terugkerend klant. Zeer tevreden. Correct Speciale produkten High class dank u

Goede en vlotte afhandeling

Perfect!

Correct en vriendelijk., Interessante prijzen, snelle levering!

Snel, vriendelijk, hulpzaam en goedkoper.

super

Kwaliteit, Betrouwbaar

Een breed, overzichtelijk assortiment van kwaliteitsproducten. Nuttige, uitgebreide info over elk product. Goede prijs-kwaliteit-verhouding. Bestelde artikelen zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Ben tevreden en van plan terug te komen.

Perfecte transactie

Zeer tevreden over mijn aankoop, snelle service

Zeer tevreden, alsook een snelle levering.

Snel, ok

Snel, ok

Zeer tevreden!

Super vriendelijk, persoonlijk, leuke geschenken,...

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.