Goede website

duidelijk overzicht van producten. Goede zoekmachine. Info over beschikbaarheid. Vlugge levering.

zeer goede service

Beste prijs voor mijn product en supersnel geleverd.

Super satisfait !

Bonjour. Commande facile. Rapide. Suivi de la commande excellent. Livraison rapide. Bon contact avec l'équipe VIATA. Très content. Bonne journée. Bien à vous. Cordialement. Gérard Pliez.

Snel en efficiënt

Elke bestelling verloopt snel en de levering is efficient

Geweldig!

supersnelle levering, volledig zoals verwacht toegekomen. En veel goedkoper dan de apotheek om de hoek.

zeer goed om t winkelen

als nieuwe klant moet je eerst de webside goed bekijken hoe alles te werkt gaat. daarna is het kopen een pleziertje. ook de verdere afhandeling is vlot en je wordt vriendelijk en vlot verder geholpen. heel klant vriendelijk

Snel!

Super snelle levering

gewoon super

Altijd top.

Alles is correct verlopen!

Was goed

Goed en vlot

Zoekfunctie site zou iets beter kunnen maar functioneert verder prima, bestelling gaat ook vlot.

1ste bestelling bij Viata

Leuk, ik ontdek de site en kan onmiddellijk genieten van een 5€ korting. De bestelling was op weinig dagen terecht. Dank u voor de goede service.

Heel tevreden

Ik ben nieuwe klant en de afhandeling van mijn order was optimaal.

Deze keer niet tevreden

Ik ben al altijd heel tevreden geweest met de behandeling van mijn bestelling, maar deze keer niet. Ik heb het gratis product niet gekregen en op mijn mail wordt niet gereageerd!

Correct, snelle levering.

Tevreden zowel over de bestelling, als de levering.

Vlotte levering

Perfecte site, en persoonlijk kaartje wordt gewaardeerd!

goede service altijd !!!!

goed werkende site !!!

Oke

Goed en snel

Rapidité de service et attentionné en plus

A peine commandé et déjà livré, merci! Plus la petite note manuscrite - ou alors c'est bien imité - qui rajoute un côté humain à ce monde électronique. Bien vu!

Snelle en adequate afhandeling van mijn bestelling.

Snelle en adequate afhandeling van mijn bestelling.

Uitstekende service

Snelle levering, uitstekende service

Plus que parfait!

Je commande souvent en ligne mais là c’est un autre niveau! Service impeccable délai de livraison dans le temps et colis personnalisé! Je n’achèterai plus que sur ce site! Merci

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.