Zeker aan te bevelen

Zeer overzichtelijke website waardoor het gemakkelijk is om te bestellen. En een zeer snelle levering

Alles ging super vlot. S'avonds besteld. Kreeg bijna direct mail dat mijn pakje gemaakt werd. S'anderendaags smiddags werd het al geleverd. En daarbovenop een mooie korting.

zoals het moet

top service komt alles na volgens afspraak

goed en vlot

Fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de bestelling.

Dad 1 besteld, dag 2 geleverd, steeds aan de beste prijs.

Perfect op elk punt!

Uiterst tevreden

Producten van topkwaliteit aan een scherpe prijs .

Zeer goede snelle levering

Dit is een zeer goede firma.

Zeer votte aflevering

Snelle de degelijke levering

Ben zeer tevreden over mijn bestelling en levering ervan. Alhoewel Ik zoveel als mogelijk via Belgisch sites probeer te kopen, wat niet altijd evident is omdat veel buitenlandse online winkels .be achter hun link zetten. Denk maar aan Bol.be en zoveel andere Nederlandse online winkels die voor verwarring zorgen.

Goede ervaring

Snelle levering. Fijne website.

supervlot

zeer snelle levering prima prijzen

Goeie prijs, snelle levering, goeie info, ruime product keuze en heel vriendelijke medewerkers bij de klantendienst. Aanrader !

Steeds tevreden

Bestelling altijd correct

A recommander

Tous les produits pharma à portée de souris pour un prix imbattable. On peut tout comparer : les quantités, la qualité, les prix, les différentes marques. On met dans le panier et 24 à 48 plus tard, ils sont déjà là. Arès 7 commandes, on a une réduction "bonus" supplémentaire ;-) Le chat permet aussi de poser des questions et pour des problèmes particuliers, un service "VIP" est mis en place : votre dossier est prioritaire. Je recommande !

De beste

Gewoon de beste winkel van Nederland En snel geleverd

Snelle en goede levering

Zonder problemen gemakkelijk alle materialen te bestellen.

Goede service en snelle levering.

ok

perfect

Makkelijk en snel

Snelle service,goede verpakking,fijne attenties met staaltjes,een aanrader!

jamais déçu. Livraison rapide

Les produits sont comme dans le descriptif. Jamais décu. Site très facile d'utilisation et livraison rapide

Ondanks de drukte bij de pakjes diensten was mijn bestelling er een dag vroeger dan aangegeven

Producten in stock, snelle levering, opvolging en info.

Correct

Très correct et des prix attractifs.

Goede prijs

Bovenop de scherpe concurrentiële prijs kon ik nog gebruik maken van een kortingscode!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.