snelle levering en correcte artikelen

prima ervaring

Vlugge levering

Terugname kan beter.

Gelieve bij producten aan waarschuwing te geven indien deze niet teruggenomen worden.

Top prijzen, top levering van top producten

Altijd een snelle levering.

Parfait

Toujours de bon prix,bon produit ,très bon contact,livraison rapide et suivi. Merci à Viata.be et toute la Team B.H

Super snelle levering !

Ik woon in Nederland. Deed voor het eerst een bestelling bij Viata en ontving vanuit Belgie het gevraagde medicijn binnen slechts 1 dag ! Geweldig Viata ! Bedankt voor de super snelle levering.

Positief

Het is de eerste keer dat ik bij Viata iets bestel en ik heb een positieve ervaring. Voor mijn gewone medicatie heb ik een doktersattest nodig en is een apotheekbezoek belangrijk.

Ruim assortiment

Vlotte site,snelle leveringen,prijszetting toz concurrenten kan beter.

besteld en snel geleverd

gewoon zoals je van een website verwacht. makkelijk bestellen snel geleverd top

Vlot besteld en geleverd

Vlot besteld en geleverd

Goeie service

Correcte service en snelle levering

goed en correct

correct en zeer vlug geleverd. Aan te raden

altijd in orde

alles in orde zoals beloofd

zeer snelle levering

Meestal een extra staaltje bij de bestelling. Is altijd fijn.

Bonne 1er expérience

Livraison rapide et bien emballé. Je recommande ce site.

j'ai déjà eut plusieurs livraison et cela c'est bien passé

j'ai eut besoin d'une conseillère par chat vraiment très compétante

• Nous recommanderiez-vous? Non

correcte afhandeling

snelle leveringen

Snelle levering en verzorgde verpakking

Mijn producten werden binnen de 3 dagen geleverd. Ik kreeg goede info over het verloop. De producten waren met zorg verpakt en er zat een kaartje bij.

Tevreden

Zeer goed en correct

Fast delivery!

I was so pleased to be able to find an order the products I use (Cerave). Fast delivery was appreciated! I do hope that they will carry more Cerave products in the future. Price was fair. I recommend!

snelle levering, en correct

Vriendelijk, snelle levering, grote keuze aan producten

Viata is de enige webshop die het product heeft wat ik nodig heb. Daarbij betaal je gewoon niet teveel. Ben zeer tevreden. Extra klantvriendelijk, een bedank kaartje in je pakket, je voelt je daardoor meer dan welkom.

zeer vlot

Alles verloopt zeer volt en correct. Scherpe prijzen.

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Prima kwaliteit, duidelijk e-mailverkeer om je op de hoogte te houden, goede prijs-kwaliteitsverhouding en nog een extraatje soms op de koop toe. Top! Keep up the good work Anouk & Co!

J’adopte !

Site clair, gamme de produits complète, livraison super rapide, suivi de la commande, etc. C’est sûr, j’adopte !

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.