een tevreden klant ben ik dus blijf ik waar ik ben bij VIATA

Daar ik een heel tevreden klant ben zal ik niet nalaten mijn vrienden aan te zetten om ook hen te laten kopen bij VIATA. Vriendelijke mensen en heel behulpzaam met als toetje verzorgde verzending. Bedankt VIATA.

Tevreden klant

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt wat ook belangrijk is. Nooit problemen gehad.

Makkelijk en zonder problemen.

Je kan met een gerust hart uw bestelling doen en betalen. Nog nooit problemen gehad met Viata.

Une pharmacie avec de nombreux produits de qualité vendu à un prix intéressant, un bon suivi de commande, un envoi rapide dans un bon emballage.

prima, snel

spul besteld voor mijn moeder, snel geleverd

Snelle levering! Enige minpunt vind ik de zoekopdracht op de website... Ik bestel altijd dezelfde producten, maar vereist enig speurwerk om de juiste producten te verzamelen!

Snel geleverd, groot assortiment.

Merci pour ma commande qui a été facile à encoder sur internet et qui a été traitée et livrée rapidement. Je recommande ce fournisseur.

zeer snelle service en mooie acties

zeer tevreden klant

Bon service

Bon service. Traitement rapide de la commande et livraison. Produits conformes. Bon contact et réactivité lorsqu'on pose une question par mail.

Goede service!

Snelle levering.

Excellente pharmacie !!

Bonjour, je remercie Viata pour votre professionnalisme et votre rapidité d'envoi, je recommande votre pharmacie en ligne en numero 1 !! Vous êtes sympathiques, serviables, et surtout rapides (plus rapides que d'autres pharmacies en ligne belges qui font plus de pub a la télé) et fiables. Articles bien emballés. Je ne manquerai pas de repasser commande chez vous, je vous remercie et vous recommande.

De artikelen zijn zorgvuldig ingepakt en een snelle levering.

Zeer positieve ervaring

Snel, goedkoper en correct.

Spijten dat er sommige producten niet voorradig waren dus ook iets besteld bij Farmaline en jullie hebben eerst geleverd . Jeannine

goede service

Vrij snelle levering en correcte afhandeling. Sommige items werkelijk veel goedkoper. Ook leuke attentie ontvangen bij 10de bestelling.

Alles was perfect. Goed ingepakt en de verzending was snel ter plaatse '

Heel positief!

De producten worden steeds netjes en verzorgd ingepakt, heb ondervonden dat via PostNL veel stipter word geleverd maar dat heeft niets met viata te maken!

Correcte levering maar iets te duur.

CORRECTE LEVERING MET ZELFS EEN KLEINE ATTENTIE NA TIEN BESTELLINGEN! EEN GOED INITIATIEF. MISSCHIEN ZOUDEN MEER ACTIES OF EEN SPEL, WEET IK VEEL, ZODAT MEN OVER HET ALGEMEEN IETS MINDER BETAALT... GROTE VERPAKKINGEN GOEDKOPE GENEESMIDDELEN (GENERISCHE) ZIJN MEESTAL NIET IN VOORRAAD..

Impeccable

J'ai commandé un podomètre et l'ai reçu dans les plus brefs délais et dans les meilleures conditions. J'enregistre ... MERCI

Sans soucis...

Site facile d'utilisation, service de livraison rapide et efficace. A recommander.

Snelle levering en alles perfect!

Super tevreden!

Snelle levering waardoor ik snel kan beginnen met de medicatie

Rapidité et efficacité

1ère expérience positive et prix compétitif

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.