Snelle levering en goede prijs.

Fijne site en snelle levering

Het was de eerste maal dat ik bij Viata.be een bestelling deed. Alles ging heel vlot en super vlug. Kan niet beter. Ik kom zeker nog terug.

Toujours satisfaite

Livraison rapide, produits conformes et toujours un petit cadeau en plus. Je recommande.

Ok

Nog geen pakje gekregen en ik kan al een beoordeling doen? Ook geen @ voor bevestiging of volgen .

Livraison super rapide

Produits de top qualité

Vriendelijk en correct

Viata is nog één van de weinige webshops die correct is en bij een probleem wordt er ook een oplossing gezocht ipv af te willen zoals de meeste webshops tegenwoordig. Ik blijf klant ,ik heb veel vertrouwen in viata.ook andere medepatiënten heb ik reeds naar viata verwezen en ook zij zijn enorm positief. Vriendelijke dames,met kennis van zaken.

Geweldig goede ondersteuning

Telkens goede en vlotte afhandeling van de bestelling .

Kwaliteitsproducten aan sterk verminderde prijs.

Perfecte levering volgens afspraak!

Correct en snel

Mijn bestelling werd vlot geleverd, correct volgens de mail die de status van de bestelling weergaf. De bestelling was volledig met een aangenaam persoonlijk kaartje. De website gaf correct aan wat kon besteld worden, in tegenstelling tot andere websites waar je pas na bestelling en betaling te lezen krijgt dat je bestelling vertraging zal hebben.

Misleidende webpagina en duur.

Mijn eerste indruk was tevreden, de zaterdag bestelling geplaatst en de volgende maandag reeds geleverd. De mondmaskers waren niet volgens de foto, enkel Chinese opschriften op de verpakking. Maskers te klein en van slechte kwaliteit. BTW 21% ipv 6% en bovendien duur: 65 euro voor 50 daar waar de overheid zei dat die max 1 euro mochten kosten. Mijn klacht werd echter goed beantwoord, ze hebben een ander pak toegestuurd maar dat bleef wel langer onderweg. Ze vragen nu wel dat ik het vorige pak via DPD gratis terugstuur. DPD verzendpunt is verder dan mijn apotheek, waar is dan het gemak om online te kopen?

pas reçu ma commande complètement

je n'ai pas reçu une partie de ma commande aussi , je répondrai favorablement lorsque j'aurai été remboursé des 23,98 euros comme prévu.

Super snel en goed

Super altijd alles goed en snel bezorgd

Uitstekend.

Snelle levering. Gezochte artikels snel gevonden. Voor herhaling vatbaar.

Snelle en goede service.

Een vlotte bestelling die ook snel geleverd werd. Bedankt.

Correcte service

Correcte service

goede, snelle service

Goede service, snelle bezorging

voor al mijn verzorging kies ik Viata

ruime keuze verzorgingsproducten vriendelijke chatbox correcte en snelle levering

Altijd goede service

Altikd goede service

Good selection of products and fast delivery

The selection of products online was excellent although it was slightly more expensive than other websites. Overall my experience with Viata was very good.

Prima service, zeer snelle levering!

Niets op aan te merken!

top

bestellen,betalen en het wordt zo vlug als kan geleverd !

Steeds correcte en snelle levering en leuke attentie.

Correct

Alles netjes en op tijd Prijs ok

Snel en correct

Alles wordt heel snel ingepakt en verzonden ook in deze coronatijden. Het verschil in snelheid met andere online apotheken is erg duidelijk. Heel erg tevreden! Ook zijn er meer producten op voorraad die ergens anders uitverkocht waren.

Snelle levering en altijd betrouwbaar

De ene dag besteld, de volgende dag in huis.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.