Geweldig en snel prima

Snel prima en perfect

Excellent sevice

J'ai reçu ma commande très rapidement et a très bon prix ! Merci.

Alles vlot en vrij snel geleverd.

Echt geen klachten, alles is vlot en goed verlopen. 1 artikel kon ik niet krijgen, maar dat is niet de schuld van de apotheek (Dettol medical, voor mijn aandoening, is overal uit stock, maar dit ligt aan de firma die deze moet produceren).

Snel en correcte aflevering

Mijn eerste bestelling was super! Snel en zelfs sneller geleverd dan verwacht!

zeer goed

Heel vlotte levering goede prijs en wat op de website staat is er ook heel tevreden

Impeccable

Rapide et sans soucis

Erg goed

Goede prijs en snelle levering

Altijd tevreden

Goede, snelle aankoop

Verzending zoals gepland aangekomen.

Perfect!

Alles naar wens!

nette en supersnelle levering ondanks de drukke tijd

ondanks de drukke corona tijd was de bestelling de volgende dag al binnen en alles netjes verpakt!!

Snelle levering, ook in Nederland

Makkelijk en snel

ZEER BETROUWBAAR EN GOED

ALTIJD ZEER SNEL EN ALLES IN ORDE EN SOMS EEN STAALTJE EN DAT VIND ZEER TOF,DAN WEET JE OF HET GOED IS KAN JE HET BESTELLEN

excellent

Heel behulpzame klantendienst

Uitstekende service

Heel duidelijke website Vlotte afhandeling van bestelling Geen opmerkingen

snel en correct

parfaite !

Choix, prix compétitifs, livraison ultra-rapide

Door Corona perikelen zou het wat langer kunnen duren voor mijn bestelde producten, geleverd konden worden. Maar het kwam al de volgende dag binnen. Klasse.

Niettegenstaande het coronavirus toch heel snel geleverd

Er werd gemeld dat wegens het coronavirus het mogelijks wat langer zou kunnen duren vooraleer de bestelling zou geleverd worden, maar de bestelling werd toch binnen een paar dagen geleverd. Heel goede service, voor herhaling vatbaar.

Perfect!!!

Mijn volgende bestelling komt eraan

TOP service!

Duidelijke website, vlotte toelevering.

Veel keuze en zeer vlot

Via viata kon ik producten van CeraVe bestellen waarvan ik dacht dat die niet in België verkocht werden. Heel tof! Ook zeer snelle levering ondanks de actualiteit.

Ik ben zeer tevreden over de mogelijkheid en het gerbuik van de website. Ook dat het bestelde, zelfs in coronatijd, op de door jullie genoemde dag werd geleverd. in één woord CHAPEAU!

geen problemen: bestelling vlot; levering vlot en correct; product correct

Het is de eerst keer dat ik bij jullie bestel. Ik zal het zeker nog doen.

Très bon prix pour les articles commandés et livraison très rapide.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.