Perfecte uitvoering van mijn bestelling

Perfecte uitvoering van mijn bestelling

zeker een aanrader

vlugge bediening

Perfect van bestelling tot levering!

Duidelijke website en communicatie. De dag nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd deze al geleverd ondanks de corona-tijden. Ik ben een zeer tevreden (nieuwe) klant!

Mijn ervaringen zijn zeer goed.

Heb al verschilde keren bij Viata een bestelling geplaatst en tot nu toe maar 1 keer een foute artikel geleverd. Dit werd bij melding door mij, snel opgelost en het juiste artikel geleverd.

Bonjour

Commande conforme a mes attentes en parfait état très bien emballée et livraison rapide merci. J'ai particulièrement apprécié votre mot personnalisé

Zeer tevreden en zeer snel geleverd

goede ervaring, snelle en verzorgde levering en goede prijs !

ben zeer tevreden !!!

Perfecte levering aan een correcte prijs

Zeer duidelijke website, correcte en voordelige prijzen en steeds snel en netjes geleverd. Dit alles in combinatie met een vriendelijke en professionele chatsessie .... ik ben en blijf een tevreden klant.

Snelle levering, correcte prijs, mooie promoties

Snelle levering niettegenstaande corona-tijden.

Veel producten. Goede website, overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Goede service. Heel snel geleverd!

Geen enkele apotheker kon dit Homeopatische middel nog geleverd krijgen, gelukkig heb ik het bij Viata kunnen bestellen.

Goede en snelle service

Goede en snelle correcte service .

Prima, correcte levering.

eerste bestelling en alles was perfect OK

Snelle levering! Aanrader !

Als je product dringend nodig hebt, aanrader om bij viata te bestellen! Gaat sneller als bij sommige apotheek in de buurt!

Gewoon goed

Snelle levering en groot assortiment! Vit D capsules simpel te bestellen, in Nederland niet.

Ruim aanbod, goede producten en snelle levering.

Ik had voor mijn verjaardag een kortingscode gekregen van 10 % - de code stond echter niet in de mailing. Ik was blij met dit cadeau en vroeg per mail waar ik die code dan mss kon vinden én gebruiken - geen antwoord. Ik had een hogere score gegeven, misschien niet direct om het feit dat ik die code niet had en ze dus niet kon gebruiken, maar omdat er geen reactie kwam. Geef niet als ge niet kunt/wilt geven.

Overzichtelijk, snel en goede prijs.

Zeer tevreden. Alles volgens wens verlopen.

Goed product

Goed product! Zeer snelle levering

Vlotte levering na bestelling. Ik ben heel tevreden.

Voordelig en vlot bezorgd

Website, keuzen en bezorging is in een woord goed.

Heel snel en alles corrrect

Alles op voorraad en binnen 2 dagen in huis.

Zeer goede service

Alles prima in orde , contact , levering geen problemen ondervonden

gemakkelijk bestellen, snelle service

gemakkelijk bestellen, snelle service

Een goeie en snelle service.

verzorgt en vlugge levering ik raad iedereen viata aan ik ben heel tevreden

verzorgt en vlugge levering ik raad iedereen viata aan ik ben heel tevreden

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.