Zeer snel geleverd

Duidelijke website.

TB

ARTICLE CONFORME ET EFFICACE! TB POUR LA LIVRAISON

eerste keer besteld alles goed verlopen

‘ s avonds besteld, de dag erna in huis. Alles perfzct

Alles heel vlot en correct. Zeker een aanrader!

Expérience convaincante, très satisfait du service et de la ponctualité de livraison.

Très bonne expérience.

zeer tevreden

Mooie prijs, snelle communicatie en supersnelle levering, zelfs in coronatijden.

voordelig en snelle levering

de producten zijn van zeer goede kwaliteit.De bestelling verloopt in vlotte stappen. Snelle levering

Mooi verzorgd ingepakt en met de omstandigheden snel geleverd!

perfect

Besteld en hele vlugge levering

overzichtelijke, professionele en duidelijke webpagina

niks op aan te merken! Goed, professioneel, snel en netjes

Snel en vind bijna alles

Ik kom uit Frankrijk en woon in Nederland. Het is soms moeilijk om product in Nederland te vinden. Ik heb in vista.be bijna alles gevonden.

MISLEIDENDE FOTO'S

Voor mijn 80-jarige moeder mondmaskers besteld, ná de radio reclame te hebben gehoord. Zij grapte nog : het zijn toch gene vanuit China. Nee hoor, moeke, besteld bij een BELGISCHE WEBSITE. Pakje komt toe, snelle levering. Verpakking van de mondmaskers UITLEG VOLLEDIG IN CHINESE TEKENS in een plastic verpakking. Hoewel de foto een kartonnen doos voorstelt met daarop ENGELSE TEKST.

Snel gevonden wat ik nodig had en snelle service

Heel tevreden

Ik heb de site via reclame ontdekt en ben zeer tevreden ruime keuze en snelle levering

Aanrader! Zeer tevreden

vlotte bestelling en levering, scherpe prijzen

vriendelijke en behulpzame apothekeressen

Bestelling en levering liepen vlekkeloos

Bestelling en levering zondere problemen

Alles perfect naar wen !

voorraad, prijzen, levering perfect verlopen

zeer positief

snelle en correcte service

Vlug geleverd

Nooit meer

op 24/04 een bestelling gedaan, vandaag op 30/04 navraag gedaan waar zending bleef, ook gecontroleerd via track & trace bleek dat deze nog niet eens in depot is geraakt, van Bilzen tot bij ons is 70 km, dus kon ik het beter te voet gaan afhalen, als ik dan andere beoordelingen lees merk ik dat er bestellingen zijn gisteren gedaan en de dag nadien geleverd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeer vlotte en nette levering!

Erg tevreden over de vlotte levering naar NL. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ga zo door met deze prima service!

De bestelling werd zeer snel geleverd 👍

Het was mijn eerste bestelling en ik ben heel tevreden

alles prima in orde

juiste product - vlotte aan huis bestelling. Voor mij persoonlijk hoeft dat niet binnen de paar dagen zijn.

levering super snel

in deze tijden geleverd op 25u! met Postnl. en dan nog op 1 mei. had handgel besteld. goed product.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.