Excellent

My purchases arrived very quickly and at a great price

Heel erg goed.

Goede communicatie met de klant en snelle order verwerking.

Snelle en correcte levering

Alle producten waren aanwezig van mijn bestelling. Erg snelle levering, zeker voor naar ons logeeradres in Spanje te sturen. 4x zo snel als Bpost .

Snelle levering top !

Correct

Na mijn bestelling te hebben geplaatst, kreeg ik mail met nuttige info. Een paar dagen later de bestelling correct ontvangen.

Snel geleverd!alles ok.

Très rapide

Rapidité d’envoi et de réception malgré le Covid 19

Excellent

Service impeccable malgré la crise du covit 19.

Excellente experience: tres bon service et livraison rapide

Personnel competent, tres bon service de suivi de la commande et de livraison.

Présentation claire. Prix intéressant. Livraison impeccable malgré le Covid-19. Merci

tb

TB

Correct en snel.

Correcte behandeling en levering. Ondanks coronacrisis verliep alles heel snel. Heel tevreden.

Top netjes geleverd keurig op tijd

Duidelijke website, correcte afhandeling, goede informatie voortgang en duidelijke uitleg waarom iets niet geleverd mag worden

Alles is correct en volgens afspraak verlopen

Op tijd geleverd

snelle afhandeling

vlotte afhandeling

Petje af voor jullie snelle en correcte levering

Super tevreden

Ben helemaal tevreden. Snelle levering en de korting vind ik ook fijn!

Tevreden

Besteld en de volgende dag geleverd

Snelle levering, voor 18u besteld, dag nadien in huis

9,5

Besteld, betaald en supersnel geleverd. Super!!

Zeer content. Zeer snelle en correcte levering. Alleen jammer dat ik maar 1 stuk mocht of kon bestellen.

Perfecte service verdient de maxi. score

Ok

vandaag besteld, morgen geleverd

groot assortiment, interessante prijzen, aan huis geleverd, perfecte service; wat wil je nog meer ?

zeer ok

snelle en correcte online apotheek

Super service snel geleverd ondanks drukte tijdens corona

Zeer tevreden over de producten en service ondanks de drukte door corona toch snel geleverd top

TOP SERVICE !!

Door corona niet kunnen leveren in pickupstore! Daarna toch gratis aan huis bezorgd. Uitstekende communicatie.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.