Très rapide, top

Super professionnel, envoi rapide! Au top

Super snelle levering, super service

Ik heb uitermate goede ervaringen met Urgo Kloven filmogel en kon het nergens meer kopen. Erg blij Viata te hebben gevonden.

Ik koop niet snel langs internet nog geen problemen gehad

Het was de eerste keer datiets kocht Zeer tevreden Snelle levering Nu ben ik aan wachten op tweede bestelling Duurt wat langer

Jullie site is de enige waar ik vond wat ik nodig had, en de attentie erbij , is een leuk extraatje .

Geweldige service

Alles verliep volgens afspraak

Snelle verzending en leuke presentjes

Makkelijk bestellen, snelle verzending en heel leuk dat er 2 presentjes bij mijn bestelling zat.

Mijn eerste ervaring is top en zal in de toekomst zeker klant bij jullie blijven

Uitstekende service en wat een warm welkom. Producten zijn perfect en de prijs is veel goedkoper dan in Nederland. Van mij krijgen jullie een welverdiende TIEN. groetjes F.E

supere dienstverlening

Tijdens de bestelling kon ik ook terecht via chat met mijn vragen. Alles verliep vlot en mijn producten waren allen voorradig. Goede en veilige levering.

geen problemen

alles volgens afspraken

Snel en betrouwbaar

Bedankt

Zeer goede en correcte leverin

Snelle service!

Zeer snelle levering van de bestelde artikelen! Prima!

Snel en correct

Heel snelle levering! Alles was correct geleverd alsook de prijzen zijn goed!

Zeer tevreden!

Toevallig op de website van Viata gestoten. En nu zal dit mijn eerste to-go plaats zijn voor apotheekbenodigdheden. Bedankt voor de snelle service.

super livraison rapide

tres bon prix et produit super

Super savons besteld sander daags in huis en veel goedkoper nu weet ik waar te bestellen

Super site nu weet ik waar te bestellen en veel goedkoper dan bij apotheek gevonden wat ik wou

Service impeccable

Livraison rapide, petit mot personnalisé et cadeau de bienvenue. Impressionnant par rapport à d’autres pharmacies en ligne. Merci beaucoup

alles correct verlopen

geen klachten, alles verliep correct en de bestelling werd snel geleverd.

جيد جدا ,very very Good

اشتريت الاسبوع الماضي مكملات غذائية ، وعند استلامي لهءه المكملات التي كانت على شكل امبولات ،كان الغطاء مكسور.(عيب تصنيعي). اتصلنا بهم وعلى الفور قومو بارسال مكملات بديلة. لم نجد اي مشكل معهم.. تعاملهم جيد جدا .انصح الجميع

Supet

Zonder problemen werden mijn bestellingen zonder problemen tijdig afgeleverd. Ben heel tevreden. Dank u!

Heel content

In tijden van corona had ik het geluk om nog een liter ontsmettingsalcohol te kunnen krijgen, heel belangrijk met een operatie op komst.

Duidelijke website, comfortabel te bestellen en snelle levering.

Alles ging vlot met de bestelling, zoals het moet zijn.

Puik

Snel, correct, prijsgunstig

Alles op tijd aangekregen en stevig verpakt

Prima service. Bravo

Prima service. Steeds op tijd geleverd. Een mailtje wanneer alles verzonden is. Een aanbeveling voor allen.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.