Fantastische service

Zeer snelle en vlotte service en levering Top !!!!

rapide

facilité a naviguer sur le site ;

Quick and good service

Quick and good service

fantastisch

ik stond in twijfel om te weten welk product ik moest aanschaffen en Anouk geeft mij heel goed geholpen. ik heb mijn pakketje heel vlug ontvangen zodat ik er dan ook vlug mee kon starten en moet zeggen ben er super content mee, mijn gewrichten lopen nu beter gesmeerd. waarvoor echt mijn dank juist was mijn maatbekertje stuk maar dat is maar een kleinigheidje tegenover de rest. dus SUPER

Délais très courts, prix imbattables, communication irréprochable!!!

Délais très courts, prix imbattables, communication irréprochable!!!

superservice

Het was de eerste keer dat ik besteld heb bij Viata en ik moet zeggen dat ik supertevreden ben. Een zeer snelle service en alle producten waren erbij. Ik ga zeker nog bestellen.

Ccc

Ccc

Super content

Alles verliep volgens het boekje

goedkoop en goede service

Geen problemen met levering, alles netjes op tijd en heel vriendelijk personeel! Telefonisch ook goed bereikbaar

Perfekt qua levering en timing

Snelle en juiste service

Heel correct

Steeds bestelling zonder problemen. Indien nodig voldoende hulp aanwezig

Nergens betere service en goedkoper dan bij Viata.

Ik bestel al jaren alles bij Viata en heb zelfs mijn buurvrouw kunnen overtuigen bij Viata te bestellen. Ze had vlug ontdekt dat Viata goedkoopst is en met een hele goede service.

Interessante promo's. Prima service.

Zorgvuldig ingepakt en de volgende dag geleverd.

Correct, keurig, snel geleverd. Interessante prijzen.

Super efficient, transparant en betrouwbaar!

Ik ben al een trouwe klant na deze eerste ervaring.

Perfecte en snelle levering !

Een fijne eerste ervaring met Viata online :-) !

Correcte snelle levering

Gisteren besteld, vandaag geleverd

Goede en snelle bediening in buitenland

Ik koop al verschillende jaren bij viata.be, en ontvang mijn bestelling op 5 dagen ,ook al woon in in spanje. De produkten zijn zoals je ziet op hun web en prijzen beterkoop dan bij gewone apotheek

Snelle levering, prima service.

Snelle levering, prima service.

betrouwbaar

zeer tevreden over de service en de snelheid van de levering

Professioneel en betrouwbaar

het bestelde werd tijdig en correct geleverd

perfect

alles verloopt naar wens

Excellent

Excellent very satisfied

Ik ben heel tevreden vlugge levering prijs wel ok en wat ze aanbieden hebben ze ook

correct , rapide ok

super rapide , a recommander

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.