Zeer goede service en snelle levering!

Super doe zo verder !

Rapide et avantageux

Très rapide et sérieux. Grand choix avec une bonne différence de prix. Très bon suivi de commande. Régulièrement des cadeaux, codes de réduction. Commandé avant 19h et le lendemain c est à la maison.

Rapidité d'envoi

Rapidité de la réception de la commande, facilité de réception avec les points relais. Très contente du service.

Besteld product snel geleverd, heel tevreden!

Goede ervaring met Viata.be

Vlot

Simpel en goed

Goede prijs en snelle levering

Oogdruppels besteld. Ruime keuze en goede prijs. Snelle levering, dus dik tevreden!

Bij mijn eerste bestelling zat een kaartje aan mij persoonlijk gericht met een bedanking voorijn bestelling. Correcte afhandeling en snelle levering. Een aanrader

Correct in alles!

Nu verloopt alles correct.Vroeger is er één bus badmelk uitgelopen, maat die is vlug vervangen.Ik had eens een grote bestelling en toen waren mijn producten er precies van ver ingesmeten.Niets was extra verpakt. Nu alles correct, waarvoor mijn dank!

snel besteld, snel geleverd

Ik vergelijk graag prijzen om te kijken welke het goedkoopste is voor mij en ook bv een snelle levering zonder extra kosten. Bij Viata kwam ik op een behoorlijk prijsverschil voor dezelfde producten elders. Ik ben alvast enorm tevreden over de levering, producten en bij mijn eerste bestelling zat ook een leuk potje dagcreme bij die ik ook super vind. ik ben fan...

Snelle service !

Vandaag besteld, morgen geleverd. Ook korting op producten is meegenomen.

Superservice. Professioneel en toch persoonlijl

Bij mijn eerste bestelling zat een kaartje aan mij persoonlijk gericht met ee' bedanking voorijn bestelling. Zelden meegemaakt zo een persoonlijke toets geven aan een bestelling. Ook correcte afhandeling en snelle levering. Doe zo verder.

Alles tip top in orde

Ik ben volop fan van viata

Makkelijk te bestellen. Goede prijs. Stipte leveringen, steeds in 't midden van het opgegeven tijdsvenster.

Uitstekende en vlotte levering!!

Ruime keuze, vlotte levering en alles naar wens!!

De bestelling loopt altijd vlot

Alles in orde

Mijn supplementen werden binnen 1 werkdag geleverd, verzonden vanuit Belgie naar Utrecht, Nederland.

Viata levert, en snel. Precies zoals ik dat als consument verwacht.

Super - une seule petite critique!

Je suis résident en France, mais j'ai aussi une compte bancaire belge.. Votre site m’empêche de payer utilisant cette compte. Dans la zone européenne unique de payements, je devrais avoir le choic...

Super, alles dik in orde!!

Duidelijke site, goed verpakt, snelle en goed georganiseerde levering.

Steeds perfecte service

Iedere keer correct en snel geleverd en indien je een vraag hebt, word je altijd even vriendelijk hulp/een antwoord via de chat

tot op heden altijd positief

alle bestellingen zijn conform en goed verlopen

service impeccable merci Viata

service impeccable temps de livraison respecté a 100% Merci pour votre gentil petit mot de bienvenue .

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de producten en de snelle levering bij Viata.be. Ik zou Viata.be zeker aanbevelen!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.