Zeer snel geleverd.

Snel en goed

Snelle levering en idd besteld dag Nadien thuis geleverd

makkelijk, snel en betrouwbaar

makkelijk, snel en betrouwbaar

Livraison parfaite

Satisfaite de la livraison et des informations de suivi merci Viata

vlotte levering, goede prijs-kwaliteit, regelmatig acties

al geruime tijd klant bij Viata. Zeer goede ervaring. Aanrader!

Snel in huis

Zeer tevreden klant

Gemakkelijk bestellen , betrouwbaar, zeer snelle levering .

Zeer goede apotheek

Vandaag bestellen morgen in huis en alles van goede kwaliteit mvg H. Oortwijn

Je suis toujours bien servi

Service absolument parfait

top

top

Exellent!

Snel, netjes, correct!

Livraison rapide, bon prix, toujours des échantillons dans votre colis merci

Efficient

My order was delivered fast and they have very competitive prices. My pharmacy to go anytime.

Correcte snelle levering

Persoonlijk kaartje was een leuke verrassing

Parfait!

Il y avait une offre intéressante sur le produit que je cherchais, la livraison a été très rapide et il y avait même un petit mot personnalisé dans le colis. Super boulot !

Zeer goedecervaring

Snelle en juiste leveringen.

Vlotte communicatie over verloop bestelling

overzichtelijke website

duidelijke site, snelle en correcte levering

duidelijke site, snelle en correcte levering

Snelle levering en lage prijzen, Toppie

Tevreden ervaringen

Goede prijs

Correct

Correcte en vriendelijke service

Snelle levering aan huis met voordelige prijs.

Kwaliteitsvolle producten & Perfecte service

Afgelopen jaren heb ik 12 keren een bestelling geplaatst bij Viata. Deze online shop heeft een heel ruim aanbod aan kwalitatieve producten. Vaak ook goedkoper dan bij de apotheek in mijn buurt. Viata geeft zo goed als bij elke levering stalen en soms zelfs gratis producten. De levering is snel, betrouwbaar en correct. Bij Viata vind ik alles wat ik nodig heb. Van verzorging tot medische producten. Zelfs mijn EHBO koffer is volledig gevuld met producten die ik bij Viata kocht. Hier vind ik ook producten die mijn buurtapotheker niet op voorraad heeft, of nog erger; niet kent. Bestellen bij Viata is gemakkelijk en aangenaam. De prijzen zijn duidelijk aangeduid, je ziet ook altijd of het product beschikbaar is of niet, en voor je betaalt krijg je een helder overzicht van jouw aankopen, de prijzen, de korting, de postkosten en de totaalprijs. Betalen doe ik snel in een paar klikken met Paypal. Kortom, ik ben super tevreden!

Super !!!

Heel tevreden heel correct

Scherpe prijzen, zeer klantgericht(vriendelijk) snelle levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.