perfectie

alles loopt op wieltjes - controle, verzending, betaling , levering

Zeer betrouwbare online apotheek

s"avonds besteld , de volgende middag geleverd !!!!!

Prima in orde

Alles was prima in orde

Snelle levering, voordelige prijs

Snelle levering, voordeligste prijs voor hetgeen ik zocht.

Men levert altijd mooi op tijd en als je raad nodig hebt, doen ze er de grootste moeite voor om je te helpen.

Stipt en correcte informatie.

Alles wat je verlangt van een online shop

Groot assortiment, overzichtelijke website, vriendelijk, makkelijk bestellen met verdere info over de voortgang, correcte en tijdige levering. Wat wil je nog meer?

Snelle levering, correct afhandeling

Snelle levering, correct afhandeling. Ik bestel regelmating en steeds correcte afhandeling. Spijtig genoeg levering steeds met DPD, had liever BPost gehad.

Aanrader

Altijd op geleverd

Tres contente

Très content d'avoir commandé chez vous la livraison était rapide Les epuipe super sympa J'ai mem reçu une carte écrit à la main tres satisfaite

Super positief

Zeer snelle levering van de producten. Goede kwaliteit

Het product is snel verzonden

Het is in het echt zoals het op de site word beschreven. Het is snel gekomen op de uuiste dag ook.

Gedurende al die jaren heb ik alles correct en op tijd ontvangen.

Gedurende al die jaren heb ik alles correct en op tijd ontvangen.

Alles prima

Stipte levering

Zo goed als perfect

Stipte levering. Alles zoals beloofd.

Vlot

Nog nooit problemen gehad

Livraison très rapide

Commande passé le jeudi soir reçu le samedi matin, très bien emballé, échantillons la roche posay format voyage , merci beaucoup pour votre service au top

snelle en vlotte levering

Product werd snel, discreet en geleverd volgens de afspraak.

Tout OK jusqu'à présent pour chaque commande

Rien à reprocher

SUPER

Ik ben Super tevreden, alles naar wens en op tijd geleverd !

Snelle service, perfecte levering

Ik bestel regelmatig bij Viata. Alles wordt altijd snel en correct geleverd en dikwijls vind je er nog een staaltje bij. Heb je een vraag of twijfel je bij het bestellen, gewoon even chatten en je wordt onmiddellijk vriendelijk en professioneel geholpen.

Superwebwinkel!

Ik bestel al vaker bij Viata en het bevalt prima. Goede, snelle levering, goede prijzen! Een aanrader!

Snelle service en correct

Postieve

De levering was perfect! De bestelling plaatsen ging niet zo vlot. Om één of andere reden lukte dat niet via mijn account. Lag het aan mijn gsm of tablet, geen idee. Ik heb geschat met uw mensen die heel hulpvaardig waren en vriendelijk maar ik denk dat het technisch was... Via de tablet van mijn echtgenoot is het dan toch gelukt.👍 Dit houdt mij zeker niet tegen om in de toekomst nog bestellingen te plaatsen. Mvg Karine Verhaert

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.