Goedkoper en snel

De bestelde producten zijn merkelijk goedkoper dan bij mijn apotheek. En het wordt snel geleverd.

snelle, vlotte service en altijd een leuk staaltje erbij

gemakkelijk te bestellen, altijd correct en op tijd geleverd, eerste keer en handgeschreven persoonlijk kaartje erbij, een staaltje bij elke bestelling

Simple et efficace

J'avais besoin d'un produit, je l'ai trouvé, commandé et reçu en 2 jours ! Super !

Goede feedback en supersnelle service,

Als ik op zoek ben naar een product, geraak ik van over spoeld door alle info vd vele producten die er beschikbaar zijn. Ik vraag dan raad via de chat en ik krijg steeds via de juiste vraagstelling een (of meerdere) product(en) voorgesteld dat voldoet aan wat ik zoek. Dat maakt het bestellen voor mij een pak makkelijker, sneller en minder stressvol!

Excellent service. Livraison très rapide

Deuxième commande chez Viata et toujours très satisfait. Prix intéressant - Excellente communication - Service de livraison très rapide.

Snelle service en erg klantvriendelijk

Snelle service en erg klantvriendelijk!

Heel tevreden

Mijn pakje werd op tijd geleverd en kreeg er ook nog een douche gel bij als geschenk voor dag van de klant heel fijn.

Interessant en aan te raden ! Ik ben heel tevreden over mijn bestelling en levering.

Ik ben heel tevreden van mijn bestelling en levering. Groetjes Omer Schram

Vlugge en vlotte levering,scherpe prijzen een aanrader

Zeer goede service en vriendelijke en behulpzame telefoonmedewerkers.

Zeer goede service en vriendelijke en behulpzame telefoonmedewerkers.

Enige product dat helpt

Heb dit jaar vanaf januari een kuur van 3 maanden tegen haaruitval genomen en ben nu bezig met de 2de kuur vanaf half oktober. Ik ben 64 jaar en Viata helpt echt, na een week of 4 zal je merken dat je haren minder uitvallen en er nieuwe haren sneller bijkomen waardoor je meer volume krijgt.

Snelle levering en top product

Alleen maar positieve ervaringen met Viata. Altijd mooi op tijd geleverd en de producten zijn perfect in orde.

excellent service.....un chat qui fonctionne avec de judicieux conseils

excellent service.....un chat qui fonctionne avec de judicieux conseils

alles was in orde

heel goed

Snel en correct

Alles was goed verpakt

Toujours réactifs Transaction conforme Livraison super-rapide : j'adore ! ( et vive les bons de réduction ;) )

perfecte levering op tijd

goede ervaring met producten verpakking zou met minder afval kunnen de delicaldozen zijn van de fabrikant per 6X4X300 ml verpakt. als ik in de toekomst een veelvoud daarvan zou bestellen kan dat een oplossing zijn? mvg Johan

uitstekend

snel en correct

Correcte service

Je weet waar je aan toe bent.

fijn zo.n groot assortiment en producten die niet in Nederland online te verkrijgen zijn.En er wordt verzonden met Postnl incl een volg link,ook fijn !

Vlotte en snelle levering. Ook het contact verloopt vlot bij vragen.

Altijd zeer correcte levering

Bestelling wordt altijd op de vermelde dag geleverd, indien dit niet mogelijk is door Vb. Een artikel dat niet voorradig is, word je verwittigd hiervan.

Service zoals beloofd

Komen altijd beloftes na. Heel betrouwbaar. Heel duidelijke site met intuitieve stappen.

très bon contact avec votre déléguée

rapport qualité/ prix très attractifs geste commercial apprécié délais de livraison super à recommander Merci

Snelle levering, goede prijs en service!

Handige helpfunctie, vele promoties en snelle levering! Ook altijd leuk een korting te krijgen bij een volgende late aankoop

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.