Bestelling snel & vlot afgeleverd.

Niets op aan te merken... overzichtelijke site, gemakkelijk besteld en voor je 't weet al aan de deur afgeleverd.

Snel levering heel content

Ik ben heel content Mijn bestelling gemaakt 18.30:en de volgende dag al geleverd

Heel betrouwbaar

Heel goede service en snelle levering

Kan niet beter.

Duidelijke site , prijzen en producten 👍 Goede snelle levering . Een extraatje in de verpakking is altijd leuk 👍 Tot volgende bestelling 😉

Zoals het hoort!

Webshop die werkt zoals het hoort!

Super a refaire si besoin est

Super, bien servis et rapidement.

uitgebreide keuze

uitgebreide keuze; gebruiksvriendelijke site. correcte en snelle levering

Cliente régulière car toujours satisfaite

Personnel aimable et efficace, bons conseils, commandes arrivées dans les délais, grand choix de produits, prix intéressants ...

Parfait

Politesse, gentillesse, commande arrivée très rapidement. Je les recommande avec plaisir.

snel en efficiënt

's avonds besteld, de volgende dag aangekomen, sneller kan (en hoeft) niet!

Aanrader

Eenvoudige en handige website. Correcte en vlotte afhandeling.

Vlugge, vlotte en correcte leverong.

Impecable !!

Rapide, conforme à la commande , bref impeccable.

efficient

efficiente en snelle afhandeling

goede prijs

heb na 10 aankopen extra staaltje gekregen en bedankingskaartje, heel leuk

perfecte service

vlot en zonder problemen

levering ging goed

kan niet veel zeggen ik ben nog niet lang klant

Très bon service et rapide

Je suis très content du service et même pour un renseignement merci

Snelle service.

Levering is toegekomen zoals afgesproken werd.

Zeer vlotte levering!

Correcte en vlugge service!!!

Niets anders aan toe et voegen!

Snelle en correcte service

Excellent

Snek en correct!

Shampoo in Nederland alleen op recept te krijgen. Via internet Viata gevonden en zij konden het leveren zonder recept maar met wel een omschrijving waarom het product nodig was. Levering -ook naar Nederland- de volgende dag met track-and-trace code van PostNL.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.