Vlotte levering en zeer goede prijzen

De prijzen liggen behoorlijk lager dan in drogisterij/apotheek. Vlotte levering en communicatie hierover.

snelle en correcte levering

geen opmerkingen

Stipte en correcte levering!!

Heel tevreden over de bestelling

De bestelling werd heel snel en correct geleverd.

Une commande de plus qui s'est déroulée sans souci

Le site est facile à utiliser, les prix sont intéressants, parfois vous pouvez encore déduire un coupon. La livraison est rapide et nous nous arrangeons pour regrouper nos commandes pour bénéficier de sa gratuité.

Uitstekend!!

Goedkoopste en snelle levering!!! En een knappe koerier....

Vlug geleveerd maar...

het produkt was snel geleveerd ..maar...moeilijk om de levering te volgen

Alles ok! Vlotte levering, goed product, alles ok!

product voldoet niet aan de verwachtingen

we hebben ons een Harley-beenkussen aangeschaft. Levering edm. was in orde. Beenkussen is echter met te hoge "rondingen", hierdoor liggen de benen "los" tussen de knie en de voet. De eerste ronding aan de knie is veel te hoog. Ook navraag bij onze kine bevestigde dit. We vroegen ons af of er een mogelijkheid is om deze om te wisselen . met dank,

Alles is vlot en correct verlopen

Op geen enkel vlak heb ik problemen ondervonden. Vlotte service.

Prime service !

Correcte snelle levering

Zeer goed!

Correcte en zeer snelle levering!

Altijd alles op voorraad en snel geleverd

Altijd alles op voorraad en snel geleverd

Alles was prima

Ik was tevreden, zoals altijd. Bedankt dames!

Alles is correct afgehandeld

Alles is correct afgehandeld

Stipte levering, goeie prijs.

De bestelling wordt geleverd op de dag dat aangegeven wordt. De prijs is bijna altijd zeer goed.

alles ok

SASSI : ik heb de indruk dat het produkt niet meer zo efficiënt is dan vroeger. Spijtig

Excellente service

Bestelling na een zeer korte leveringstijd, 5 dagen tot in Zuid-Spanje, bezorgt.

tevreden van mijn aankoop, niet duur

Tip : is altijd leuk om een klein staaltje van een dag- of nachtcrème of zo erbij te krijgen

Goede website

Stipte levering, goede service

Correct

Prijsvriendelijk en vlugge, tijdige levering

100% tevreden

Gemakkelijk om te bestellen. levering volgens bestelling en een correcte prijs staaltjes en een kaartje bij de levering

Alles correct volgens de afspraken

Alles dik in orde

Vlotte bestelling/levering

Duidelijk, vriendelijk, makkelijk besteld, vlot geleverd

SUPER !

Bonjour. Exécution de la commande rapide , bien suivie et soignée. Livraison dans les délais. Très content. Merci. Bonne journée. Bien à vous. Cordialement. Gérard Pliez.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.