Perfecte levering

Gemakkelijk,perfecte levering en correct

Altijd tevreden!

Over het geheel gezien de beste aanbiedingen in de sector, zeer uitgebreid gamma en steeds stipte leveringen.

Stipt, zeer correct, goede prijs

perfect

uiterst snel, correct en goede prijs

stipte en perfecte levering

Tot nu zeer concurrentieel, bij mijn laatste bestelling echter was er toch een redelijk verschil met een concurrent. Ondanks dit verschil heb ik toch bij Viata besteld wegens hun steeds zeer correcte levering. Dit kan natuurlijk niet blijven duren, prijzen moeten concurrentieel blijven

heel snel geleverd

prijs kwaliteit zijn deze top net als de leveringstermijn.

zeer snelle levering

komt hun afspraken na, het bestelde werd zeer snel geleverd en de prijzen zitten zeer goed

Vlotte en correcte levering.

Goed en stevig verpakt.

goed en voordelig

nogmaals: goed, snel en goedkoop

Snelle levering mét persoonlijk handgeschreven kaartje

Snelle service en scherpe prijzen

Vandaag besteld is morgen geleverd. De prijzen liggen ook lager dan bij de lokale apotheek. Jammer voor de kleine zelfstandige 😞 maar als het prijsverschil de moeite is, dan bestel ik toch online..

Voordelige prijs, snelle levering

Prijzen zijn beter dan in de apotheek. Snelle levering

Produit conforme livraison ultra rapide PARFAIT

Produit conforme à la description, livraison très rapide, je recommande les yeux fermés. BRAVO👍👍👍

Snelle levering en persoonlijk berichtje is leuk.

Snelle levering en persoonlijk berichtje is leuk.

Zeer snelle en correcte afhandeling. Persoonlijk berichtje is zeer leuk.

Had wat ik nodig had! Dag nadien in huis! Persoonlijke welkom. Niets op aan te merken! Tevreden van!

Correct afhandeling

Zeer fijne ervaring

Top prijs, snelle levering!

prima, geen opmerkingen

Heel tevreden

Als verloopt correct van bestelling tot levering Veel VOORDELIGER dan bij apotheker En echte aanrader

Correcte en snelle levering

Top service en heel vriendelijk advies, en ongelofelijk snelle levering!

Zelfs voor een product dat niet in het assortiment zit! Met een persoonlijk mailtje werd ik verwittigd dat het een dag later beschikbaar zou zijn, zodat ik het kon bestellen. En mijn bestelling werd ook onmiddellijk verwerkt en opgezonden. 's Anderendaags in de bus!

Service très rapide et emballage impeccable

les produits sont toujours livrés dans les délais annoncés.

excellant et rapide bravo à vous tous et à bientôt

excellant et rapide bravo à vous tous et à bientôt

Gemakkelijk, correct en snel

Gemakkelijk om te bestellen, correcte prijzen en snelle levering. Ik bestel zeker terug!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.