Goeie prijs-kwaliteit en top service

Makkelijk om te vinden en te bestellen wat je zoekt. Concurrentiële prijzen en snelle en correcte levering. Vriendelijke support. Top aanrader

Alles is altijd juist wat je besteld

Betrouwbaar en zeer snelle levering.

Vlotte levering

Eerste ervaring, vlotte levering in de krantewinkel in de buurt.

Snelle levering !!!

Veel keuze van producten en een goeie service

Betrouwbaar en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit, aanbiedingen en betrouwbaar. Snelle levering die goed te volgen is.

Always amazing delivery & service.

Always amazing delivery & service. I love the little samples you send that seem to be tailored to me and not just random. It's like getting a little surprise whenever I order. Thank you!

bestelling en levering goed verlopen

bestelling en levering goed verlopen

snel en goe

snel en goed

heel goed

zowel prijs, kwaliteit, service is alles top

100% tevreden over alles

Zeer goed Prijs/kwaliteit ok ik zal nog bij jullie bestellen Zeer goede info en communicatie Ook van de verzending niet te klagen. Voor ons 100% ok

parfait

Je cherche le meilleur prix avec en plus un service sérieux et rapide. Viata vient en première ligne d'ou ce choix.

Alles zeer duidelijk en product volgende dag al in Nederland geleverd.

TOP

Alles zeer vlug gelevert en de juiste produkten bedankt !

Alles mooi op tijd afgehandeld en snel geleverd.

Steeds correct.

Zoals het hoort!

Ik kreeg alles mooi op tijd! Het is fijn dat ik mijn pakje kan volgen.

alles vlot verlopen

Ik ben tevreden voor een 1 ste maal een bestelling te doen

Duidelijke site top afhandeling

Super goed

PARFAIT

Jamais de problème ! Services au top !

Altijd op tijd en perfect geleverd

Perfecte levering altijd op tijd en goedkoper

Geleverd zoals afgesproken. Vriendelijke bezorging, correct en snel.

Uitstekende klantenservice

Na probleem met de inhoud van mijn bestelling werd ik erg vriendelijk en correct geholpen. Alles werd snel opgevolgd en twee dagen later had ik mijn nieuwe producten. Fijn om zo geholpen te worden.

uitstekende service

alles korrekt

Le produit était bien conforme à ce que j'en attendais.

Personnel pour la préparation et l'emballage très compétent. Suivis de l'envoi du colis par contacts sms très sympa et d'une grande exactitude. Le temps de livraison d'une grande rapidité. Je ferai encore appel à votre maison lors de prochains achats de ce genre.

Snel en correct met ene goede prijs

Correct snelle service goede prijs

Correct snelle service goede prijs

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.