De beste apotheek online

Zeer snelle levering

Snelle levering,echt goede communicatie met jullie,krijg direct antwoord.beste online apotheek waar ik al besteld heb.goedkoper dan bij apotheek.ik bestel hier zeker terug. Tip: misschien is een sample bijsteken indien voorradig

La rapidité

24 h après la commande esr arrivée

Levering, prijs en service Top

Geweldig en de goedkoopste.

Altijd snel en op tijd geleverd. Goede service.

Alles perfect

Vlugge levering. Voldoende hulp bij bestelling, indien nodig. Alles correct

Prijzig, snelle levering, geen fouten in leveringen.

Prijzig, snelle levering, geen fouten in leveringen. Altijd vriendelijk en behulpzaam op chat.

goede service

snelle bezorging

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Het gekochte artikel vond ik nergens beterkoop

Snelle levering en prima producten!

Goede producten voor een goede prijs.

Snelle betrouwbaar

Snelle levering ! Af en toe kortingscode s zijn leuk

Rapide et commercial

Large choix de produits et grande réactivité du service client. Très professionnel. Prix attractif.

Tout est efficace, jamais déçus.

Je ne me suis jamais inquiété , très bon contact,livraison rapide et bien organisée ainsi que tout le reste ,paiement,clarté du site, un seul mot continué, bonne équipe . B.H

Altijd fijne en snelle service

Elke bestelling verloop vlot. Het bestellen is makkelijk en duidelijk. Ik krijg altijd vlot de mailtjes over de voortgang. Als ik een vraag heb, dan wordt daar snel en adequaat op gereageerd.

Alles netjes verpakt

Mooi op tijd geleverd

Correct

Laatste bestelling verzorgingsprodukten van louis widmer...graag wat staaltjes erbij...kortingcode heb ik nog maar 1x gehad niettegenstaande frequente bestelling...

Site claire, livraison rapide, je recommande vivement

Jamais déçue jusqu'à présent :) Merci

goede service en producten aan redelijk goede prijzen.

Hetgeen ik tot nu toe kocht was voor mij heel goed, kwaliteit, hoeveelheid, de bezorging en de mogelijkheid om iets te vragen online. Dat laatste is niet altijd meer aanwezig merkte ik, vroeger stond er; heb je vraag, stel deze nu online. Ook de prijzen zouden wel nog lager kunnen of meer voordeelpaketten. Maar over het algemeen ben ik zeker tevreden!

100% tevreden

Snelle service en interessante prijzen in vergelijking met die bij een fysieke apotheek.

Zeer tevreden !

Veel goedkoper dan in apotheek en super snelle levering !

Snelle, efficiënte levering

Correcte prijzen en snelle levering + regelmatig code voor korting

Snelle verzending en keurige communicatie

Product snel geleverd in NL. Nette status mailtjes ontvangen tot aan bezorging.

Alles is perfect gelopen en op tijd geleverd

Het bestellen en leveren gaat altijd super vlot. Altijd worden er gratis staaltjes van producten meegeleverd.

Top apotheek!

Reeds enkele malen bij Viata besteld, zeer veel keuze, democratische prijzen en alles wordt zeer snel geleverd. Een tevreden klant dus.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.