super

zeer goede medewerkers

Supersnel en betrouwbaar

Duidelijke website en zeer snelle levering.

snel en betrouwbaar

Levering de volgende werkdag zoals beloofd, en makkelijk op te volgen. De zendingen zijn altijd keurig verpakt zodat de producten niet beschadigd geraken.

👍

Vlotte afhandeking

Uiterst scherpe prijzen, vlotte communicatie en snelle levering van het gevraagde product. Gewoonweg prima dus.

serviabilité

service super rapide et efficace

goede prijs - kwaliteitsverhouding met persoonlijk advies

Goed geholpen via de chat door medewerker Anouk (denk ik)

vlotte levering

vlotte behandeling en levering.

Parfait

Livraison très rapide et produit conforme

zeer goede klantenservice en perfecte levering

Alles ging perfect: het bestellen, het contact met de klantenservice, de levering en nog een klein extraatje; altijd leuk!

Alles in orde. Scherpe prijzen

Levering volgens afspraak.

Positief

Très rapide !

Expédition très rapide et conforme à la commande. Contact agréable.

Uniek

Op elk moment ben je op de hoogte waar, wanneer, hoe het pakje geleverd wordt. Plus is een persoonlijk geschreven kaartje met dank.

Uitstekende service en perfecte levering!

De service is uitstekend. Het product dat ik bestel moet gekoeld geleverd worden. Er wordt veel zorg aan besteed dat het product VSL 3 enkel geleverd wordt als het weer het toelaat. Als het weer het toelaat wordt het nog geleverd met koelelementjes. Het stelt me gerust dat met de levering van VSL 3 zorgzaam wordt omgesprongen en dat men geen leveringen doet bij warm weer.

Goede , snelle service

Goede , snelle service

Ruim assortiment, snelle verwerking en verzending!

Snel, goed, niets op aan te merken!

Vlot m'n product ontvangen. Snel en goed verpakt. Aanbevolen!

Niets aan te merken.

Het was niet mijn eerste bestelling bij VIATA, ik kon er dus van uitgaan dat alles zou verlopen zoals het hoort, zoals de vorige keren!

Zeer goed.

Goedkoper dan de apohteker,snelle levering en goeie service

Prima levering

Snelle bezorging!

Super en erg snel geleverd

Zeer tevreden duidelijke uitleg en super snelle levering

Perfect!

Erg tevreden met deze bestelling en zal Viata weer gebruiken in de toekomst!

Super tevreden

Bestelling zeer snel ontvangen, pakketj was zeer verzorgd . Wij bestellen hier zeker terug!

Alle verliep perfect!

Ruime keuze, goedkoper dan elders, je wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail en het is goed en stevig verpakt!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.