Fijne en correcte service

Mijn bestelling is heel vlot en volgens afspraak gegaan, van productkeuze op de website tot levering. In de toekomst zou ik wel graag een ruimer aanbod zien. Tof ook om een handgeschreven kaartje bij mijn eerste bestelling te ontvangen!

Snel en vriendelijk

Niets op aan te merken. Alles perfect. Het enige verbeterpuntje is dat er veel verpakking wordt gebruikt. Met name plastiek wat niet echt milieuvriendelijk is. Verder zeer tevreden.

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling. Mooie kortingen ! Ben en blijf een tevreden klant

Zeer positief

Snelle levering, goed verpakt en goede producten!

Totale satisfaction. service

Livraison rapide, site clair, prix intéressants, service à la clientèle disponible et efficace.

Een aanrader

Goede communicatie. Snelle levering .ruime keuze uit producten. Behulpzaam bij vragen. Een aanrader.

Excellent service de livraison

Tres bonne

Uitstekende service

Altijd tevreden over al mijn bestellingen. Snelle levering! Heb geen enkele negatieve opmerking!

Rasche und korrekte Abwicklung meiner Bestellung

Habe nun zum zweiten Mal eine Bestellung aufgeben und kann nur sagen, dass ich sehr zufrieden über die Abwicklung bin. Die Auswahl ist riesig, alle Produkte sind gut erklärt und ausserdem günstiger als in der Apotheke. Kann ich mit gutem Gewissen weiterempfehlen. Maria, Ostbelgien

Uitstekende service

Eerste keer dat ik een bestelling deed bij Viata.be en ik ben er zeer tevreden over!In de toekomst doe ik nog bestellingen bij hen.

Ruime keus en goede prijs

Eerste bestelling gedaan Wel helaas uit nood geboren maar geweldig dat dit product voor een goede prijs verkrijgbaar is. Zeer snel geleverd.

Top Firma

Veel keuze,altijd bereid om te helpen en raad te geven,snelle bediening,en altijd correct!!!!!!!!!

grote kortingen, snelle levering en persoonlijke touch.

grote kortingen, veel keuze in producten, snelle levering Leuke extra touch met de handgeschreven verwelkoming.

Première expérience PARFAITE

Premier commande sur le site Viata et satisfaction totale à tout point de vue. Prix très correct, promotion en tant que nouveau client, facilité pour la commande, livraison (très) rapide.. tout est parfait et à renouveller TRES CERTAINEMENT et très prochainement.

Vlotte en correcte service

Vlotte en correcte service

Super service en degelijk goedkoper dan in apotheek in België!!

Snel en zoveel goedkoper!

Heel goed!

Makkelijk bestellen,vlotte levering,goede producten!😂

Alles perfect afgehandeld!

Ik heb 's avonds besteld en de volgende dag werd mijn pakket al geleverd! Prima service.

Super gemakkelijk, vlot qua betalingen

Zie vermelding hierboven

Alles in orde ! goede service !

Alles in orde ! goede service !

tevreden

Alles in orde ! goede service ! juancho

Persoonlijke aandacht

Ik bestel regelmatig bij Viata, niet alleen leveren ze snel en accuraat, ook voegen ze bijna altijd een handgeschreven bedankje bij. Ook laatst een kleine attentie omdat ik mijn 10e bestelling daar geplaatst had.

Snel en behulpzaam...

Snelle levering van gewenste producten.

Zeer tevreden. Verzorgd ingepakt en snelle levering.

Simpelweg zeer goed

Makkelijk besteld, duidelijke mailing en snelle levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.