Een snelle en vlotte service

Een snelle en vlotte service

Zo moet het zijn !

Snel geleverd, topservice!

Service rapide avec parfois des ristournes intéressantes.

Ma commande devait être livrée un jour entre 11.08 heures et 12.08 heures. Comme nous devions partir ce jour-là, nous n'étions pas sûrs d'être rentrés à temps. J'ai donc demandé que la commande me soit livrée le lendemain, ce qui a été accepté. Comme le chauffeur passait dans les environs le jour de la livraison initialement prévu, il est venu voir si nous étions là. Comme nous étions rentrés plus tôt que prévu j'ai reçu mon colis à la date initialement prévue. Excellente initiative du chauffeur.

Gewoon goed!

Snelle verzending, duidelijke site, goede prijs!

Alles ok ,pakje en levering!

Vlotte verzending, pakje in orde ..levering ok

Perfect....

Perfecte uitvoering van de bestelling

Vlotte levering live chat voor vragen toppie.

Viata doet wat het beloofd.

Mijn bestelling werd perfect uitgeleverd op de beloofde datum. En wat voor mij ook heel belangrijk is, de doos was juist gepast voor de producten. Geen verspilling ... Top !!!

Alles perfect verlopen.

Ma commande était nickel et arrivée en un temps record. Merci.

Voir plus haut

Super service

Super service, snelle levering

Een positieve eerste ervaring!

Vlotte en snelle levering. Alles netjes verpakt.

Service de pointe

Relations de qualité

Snel efficient en correct

een prettige eerste ervaring.

Snelle levering en een mooie korting!

Zeer tevreden! In de namiddag iets besteld en nog geen 24u later kon ik de bestelde goederen afhalen in een pakketpunt. De gekochte artikelen waren goedkoper dan bij de plaatselijke apotheek. Een handgeschreven bedankje bij mijn bestelling was een leuke extra en een blijk van appreciatie. Hier bestel ik zeker nog!

Aucun souci

Répondent très vite aux mails et tiennent leurs promesses notamment lors d'une erreur de ma part dans ma commande Je continuerai à commander

Snel en correct

Snel bezorgd.

Klantvriendelijk en voordelig!Super!!!

Perfecte service engoedkoper dan in gewone apotheek

1ste bestelling alles ok

goede levering netjes op tijd.

Overzichtelijke site, snelle levering, vriendelijk contact.

Prima service !

Altijd correcte verzendingen !

Goede webshop doch jammer dat de cashback via Cashbackworld slechts éénmalig is

Men heeft mij beloofd hierop terug te komen om de Cashback via Cashbackworld misschien aan te passen. Aanbeveling zal actief worden na de CBW aanpassing.

Supersnelle en correcte leveringen, gebruiksvriendelijke website

Delicate producten zijn goed verpakt. Steeds leuk om staaltjes te krijgen

heel goed

Ik ben zeer tevreden,ga zeker verder bestellen.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.