alles vlot verlopen

Het pakje werd zeer snel afgeleverd

Juist en op tijd geleverd

Oké

alles prima

Vlotte levering

Snel en correct geleverd!

Correcte service

Mooi assortiment aan redelijk lage prijzen. Stipte en correcte levering.

De eerste die de levering op tempo brengen.

Ik heb de gratis verzendcode.Snelle en correct levering. Ik zal hier opnieuw winkelen.

Eindelijk concurrentiele prijzen !!

Snelle levering (de volgende werkdag), en eindelijk ook concurrentiele prijzen tov de andere farma webshops !!! Dat was doorslaggevend voor me om te bestellen.

Juiste informatie en snelle levering

De producten worden duidelijk omschreven met vermelding van de nodige levertijd.

Goede shop

Goedkoop, snel, duidelijk en volgens afspraak

Very fast delivery. Very good online shop.

I will definitely buy again from here. Highly recommended.

Vlotte

Ruim aanbod

Snelle service en mooie promoties

super

Super goede en snelle service

Zeer vlugge levering.

Zeer correcte en snelle levering bij mijn eerste bestelling. Heb het al aangeraden aan een vriendin.

Positief

Het was mijn eerste aankoop bij Viata.be, maar alvast een succes. Doe zo verder.

Ik heb een zeer goede ervaring met Viata. Zeer klantvriendelijk, zelfs als er een probleem is, wordt het direct opgelost.

Snelle levering, goede en stevige verpakkingen. Als DPD weer eens een steek laat vallen, proberen ze voor een snelle oplossing te zorgen.

Livraison rapide et facile

Commande en ligne facile. Livraison rapide. Bien emballée. Tout est ok. Merci

1ère commande

Service livraison très rapide et personnalisé. A conseiller à mon entourage.

Zonnemelk in promo gekocht aan een goede prijs en met zeer snelle levering

verrast

goede zoekmachine en uitzonderlijke snelle levering ,geen enkel ander deed beter

Gemakkelijk

Als je iets niet weet krijg je een goede uitleg.Prijs ligt lager als bij de apotheker. vlotte levering.

Rapide et excellent contact

Livraison rapide Rien à dire Excellent contact avec le service Paquet bien emballé

Livraison ultra rapide

Site facile. Commande rapide. Très utile et sympa de savoir l'heure de livraison.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.