Geeft vertrouwenn

Nog nooit iets kunnen aanmerken wat betreft keuze en levering

Zeer gebruiksvriendelijk en snelle dienstverlening

Een zeer goed opgezette website. Verbluffend goede prijzen (je vraagt je af hoe Viata dat voor elkaar krijgt) voor de producten en een snelle levering naar het buitenland. Zeker de moeite waard!!

Very large numbers of products.

Fast delivery. Very large numbers of products.

Snelle levering. Prima

Stopte levering dus een goede service.

Ruime keuze, goede voorwaarden, gemak van betaling.

snel

makkelijk bestellen en een snelle levering, zelfs op zaterdag.

excellent

Livraison rapide, emballage parfait, recommande VIATA.

tres rapide et bien emballe

tres rapide et bien emballe il faudrait des flacons de 300 ml

super

Rapide et efficace

Trop de sur-emballage.

Lekker snel geleverd

Prima service, en super snelle levering

Snelle en efficiënte levering, geweldige kortingen!

Positieve ervaring, werkt perfect!

Zeer informatief na de bestellong

Zeer snel en korrekte levering.ik zal nog bestellen

alles verliep goed

bestellen was gemakkelijk en is goed aangekomen

Super service. Zéér scherpe prijzen.

Ik ben al een tijdje fan van de producten van cent pur cent. Iets minder dan van hun prijs, maar omdat ik er zo tevreden mee ben wil ik het bij mijn make up zeker bij dit merk houden. Enkele keren iets bij de lokale apotheek gekocht, maar toch dat ik dan te denken, misschien eens online zoeken naar deze producten. Zo kwam ik dus op viata.be uit. Ik spaar 45% op enkele producten uit het gamma van cent pur cent. Heel blij hiermee!

rapide efficace

commandé avant 19h, recu lendemain à 10h bravo !

Kan nog geen mening geven

Ik kan nog geen mening geven, de bestelling is nog niet binnen.....

Perfecte service en goede aflevering

Goede en duidelijke website

Snelle en goede chat gehad

3 juli bestelling gedaan, nr BE1931F56Y. Opgegeven Oranjeboomstraat, Rotterdam als afleveringsadres. Via de e-mail tot op vandaag geen bericht gekregen, dat mijn bestelling daar is aangekomen. Gisteren, 9 juli, naar de winkel gegaan waar mijn bestelling al lang klaar lag.

Zeer snel en correct thius geleverd.Goede prijs

Zeer snel en correct afgeleverd.Goede prijs.

goede service

goede service,gemmakkelijke website,relatief goedkope produkten.

super.....

super!

Goed service en zeer attent, goede prijs kwaliteit verhouding

Ik winkel hier graag en werd deze keer verrast met een handgeschreven kaartje en een leuk presentje omdat het mijn 10de bestelling was. Zeer gecharmeerd van deze attentie, maar ook de overige keren zeer tevreden en altijd wel het idee dat er een stuk persoonlijke aandacht bij en achter zit. Scherpe prijzen en een goed assortiment. Ik koop er graag.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Beste prijzen Goede opvolging Snelle en correcte levering Snelle respons op vraag om info

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.