Top levering

Levertermijn 2 dagen das zeer goede bediening

perfect

Niets aan toe te voegen

eindeloos gezeur met achtervolgende mailberichten

Na een wat langere correspondentie over het toezenden van ongevraagde en ongewenste zeur-mails over ontvangen bestelling, ingepakte bestelling, verzonden bestelling, zogenaamde waarderingsmails waarme men achtervolgd wordt werd dit een tijdje onderbroken, nu weer hervat. Een bedrijf dat geen rekening wenst te houden met de wensen van de klant hoeft geen verdere bestellingen te verwachten.

Perfect geen klachten.

Alles naar wens.

Heel snel afgeleverd, bedankt!

Snelle levering, goede producten

Snelle verzending en goede prijzen

Ik koop o.a. BioSil bijna altijd bij Viata.be. Zij hebben vaak de beste prijs voor dit best dure product.

Service parfait, efficace et rapide !

La livraison est toujours rapide. On reçoit toujours ce qu'on a commandé. Le chat et le service téléphonique fonctionnent bien. Le seul bémol est le site: ce n'est pas facile de trouver ce que l'on cherche et la langue change en cours de recherche: de FR on passe en NL et on doit chipoter pour se retrouver sur le bon chemin.

ik ken geen betere

ik ben al een tijdje klant bij jullie en elke aankoop wordt correct afgehandeld. De gewenste produkten altijd aan een zeer competitieve prijs.

Heel correcte afhandeling

Zeker aan te raden

Snelle levering tegen goede prijs

Snelle levering tegen goede prijs

Viata is super

Mijn eerste ervaring met Viata, was zeer goed. Snelle levering, verpakking tip top en verzorgd. Ga zeker nog bestellen bij Viata. Dank U wel.

Heel correct, komt afspraken na

Ik had mijn bestelling prompt zoals afgesproken. Prima

Supersnelle service

vrijdag besteld en zaterdag geleverd in het afhaalpunt !! Zeer tevreden

Hebt u een artikel snel nodig, bestel dan bij Viata.

Op de dag van bestelling : gunstigste prijs voor mijn producten en één dag later was mijn pakje er al.

Sterds een scherpe prijs en stipte levering. Je krijgt wat Viata beloofd!

super service

super snel service dank

Zeer goed rap gekregen en goed verpakt dank u

Vlot besteld, vlot geleverd

Fijn dit product nog te kunnen vinden bij Viata.be. Gemakkelijk besteld en levering was zoals verwacht.

Très satisfait

Livraison rapide et prix.

Prix ultra competitifs, livraison soignée et rapide! A recommander!

Petit echantillon et mot de bienvenu écrit à la main...vraiment top Viata!

Excellent service

Très bon service, livraison mondial relay un peu plus lente que prévu.

Dik inorde

Dik inorde

Na bestelling, snelle levering!

Na bestelling, snelle levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.