Goede en snelle levering.

De website is niet altijd even gebruiksvriendelijk, zoeken op de naam van een product is soms moeilijk. Aanbieden van alternatieve generische middelen zou een surplus zijn. Verder goede service en snelle levering aan zeer concurentiele prijzen.

Supersnelle service!

Ruim aanbod, scherpe prijzen, keuze tussen verschillende levermodaliteiten, snelle afhandeling

Snel geleverd , goede prijs

Snel geleverd , goede prijs

zeer tevreden

besteld en de dag nadien geleverd,mooie verpakt,top service

Gemakkelijk en goedkoper zeer goed

handig en zeker bij de apotheker niet meer aanschuiven met de covid 19 ik vind Viata zeer handig en dag later is dit product al thuis het kan niet beter ik voel mij daar heel goed bij groetjes

Tutto perfetto!!

Spedizione arrivata in anticipo e pacco imballato come si deve!!! Servizio preciso e veloce.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Le service la rapidité

Excellent Médicament

Super snelle levering, goed verpakt!

Vandaag besteld, morgen in huis klopt zeker bij viata! Bedankt

Snelle en correcte service

- Gebruiksvriendelijke webshop - snelle service - goede verpakking

Super bedrijf, goede prijzen, snelle levering, goede kwaliteit. En goed verpakt.

Betrouwbaar en snelle levering

Prettig contact inclusief tips voor gebruik.

Gewoon goed.

Goeie service, en snelle levering

Snel geleverd! Zeer tevreden

Zeer tevreden! Mijn product werd snel geleverd

zeer goede service

uitstekende producten en tijdig geleverd

goede en tijdige levering

nihil

Snel en betrouwbaar.

Rapidité pour l'envoi et colis non endommagé

Rapidité Colis bien emballé.

fantastich

steeds goede service

Commande et livraison conformes aux attentes

Facilité de commande, prix intéressants et livraison très rapide.

Parfait

Mon expérience est parfaite, je n'ai rien a redire, que ça soit pour les renseignements en direct par chat, pour la qualité ou pour les prix. Je suis toujours satisfaite donc je mets 5 étoiles pleinement méritées.

Uitstekende service

Uitgebreid gamma, met zeer goede service.

c'était parfait

Si j'ai besoin de vous je sais à qui m'adresser

Niks op aan te merken

Vlug en correct

Heel tevreden

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.