Toujours satisfaite lors de mes commandes, produits disponibles

Superbe équipe très réactive !! Je conseille vivement

Prima, niets op aan te merken

Netjes ingepakt en op tijd geleverd Groot assortiment

Pratique et rapide

J'ai trouvé facilement le produit que je cherchais. Je l'ai reçu rapidement. Rien à redire!

Top apotheker

Altijd de dag na de bestelling ontvangen , dat is het leuke aan Viata !

vlotte afhandeling van bestelling

Ik ben tevreden over het verloop van de afhandeling van de bestelling. Een juiste datum wanneer de bestelling zal toekomen is voor mij belangrijk en dat de bestelling met de juiste bestelde producten in een keurig pakje wordt verstuurd is helemaal OK.

Zeer tevreden klant.

Wij zijn super tevreden over onze bestelling, vlotte levering, alles netjes verpakt en over de prijs mogen we zeker niet klagen.

super tevreden

snelle levering , goede prijzen en de juiste producten die ik zocht

Goede producten

Service impeccable

Ma pharmacie en ligne préférée

Disponibilité

Première commande pendant le confinement. L'essayer c'est l'adopter Equipe disponible, bienveillante, prend le temps de répondre et de vous renseigner au mieux. Bon suivi par tél ou mail .... Très Récemment ( Nov2022) : un tout Grand Merci à Daphné et son équipe pour avoir ' dépatouillé' le souci d'un envoi qui n'arrivait pas. et d'avoir proposé de renvoyer un second colis.

Gezondheid voor de kat

Correcte en snelle levering. Het product zorgt ervoor dat onze kat gezond blijft

Heeeeeel erg tevreden

Alles was zeer zorgzaam verpakt en super snel verzonden dank jullie wel aan het hele Viata team.

Super service !

Heel vlotte levering en aangenaam verrast door een bedankbrief bij de bestelling , top ! Doe zo voort !

zeer tevreden

Groot gamma, faire prijzen en snelle verzending.

Altijd tevreden over de producten. Prijs valt ook mee en snelle levering.

Onberispelijk

Heb al meerdere keren besteld bij Viata. Telkens weer goede prijzen en snelle levering.

top

Goede prijs, snelle levering aantal mails is wel veel maar dat is de huidige trend. ;-)

Goede snelle service

Niet zoals het hoort.

Over de producten kan ik helemaal niks negatief zeggen maar de manier waarop ze verpakt waren is niet de juiste. Een bus lactulose van ongeveer 6kg in dezelfde doos met kleinere spullen zoals zalf of andere medicijnen zorgt ervoor dat die laatsten bij het transport beschadigd en platgedrukt worden. Dit gebeurde al 2 maal.Kan dit niet in een aparte doos verzonden worden of degelijk gescheiden en gefixeerd. Anders heb ik geen klachten wat stiptheid, levering of informatie betreft.

Prijsgunstig, zeer vlug en kwaliteitsvol geleverd. Het was zeker niet de laatste keer. Jullie zijn goed !

alles ok

zeer positief

Snel en adequaat !!!

Snelle en correcte afhandeling, tevreden met de klantgerichtheid.

Livraison soignée et rapide

J'ai trouvé mon Calcichew moins cher chez vous, ce qui est très intéressant. De plus, la livraison a été très rapide et gratuite à partir d'une certaine somme. Merci!

vlotte bestelling en levering.

Ik koop geregeld online bij Viata en ben zeer tevreden over de bestelwijze, de leveringsopties en de snelheid waarmee die leveringen gebeuren. Prijs-kwaliteitsverhouding zit ook zeer goed en is scherp t.o.v. andere (para)pharmacies.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.